ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ κερδίζει πόντους από Αλαφούζο – Παϊρότζ

Το «κρυφτούλι» των δύο… κεφαλιών, που τα λένε πίσω από πόρτες ερμητικά κλειστές νικήθηκε πανηγυρικά από το «είμαι εδώ» του υιού Πιεμπονγκσάντ. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος

Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ κερδίζει πόντους από Αλαφούζο – Παϊρότζ

Πίσω από τις κλειστές πόρτες των συναντήσεων του Αλαφούζου με τον Παϊρότζ, το τι λέγεται μεταξύ των δύο ανδρών είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Ελάχιστα πράγματα βγαίνουν προς τα έξω. Κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να διαρρεύσουν λεπτομέρειες. Καλά – καλά δεν βγάζουν εκείνα που τους… συμφέρουν. Και από τα όσα λίγα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, τα… μισά είναι καλύτερο να κρατάμε. «Βγαίνει» ό,τι συμφέρει τις δύο πλευρές.

Επιθετικός τους βολεύει; Επιθετικό θα διαρρεύσουν. Πως τελειώνει το deal τέλη Ιουνίου τους βολεύει; Αυτό ακριβώς θα διαρρεύσουν. Άσχετα αν το τέλη Ιουνίου γίνεται ξάφνου τέλη Αυγούστου… Πως θα βάλει ο Παϊρότζ 20+27 εκατομμύρια ευρώ θέλουν να διαρρεύσει; Αυτό θα διαρρεύσει, άσχετα αν μετά ο Αλαφούζος είναι αυτός που λέει πως θα βάλει 20 εκατομμύρια στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Μήπως υπάρχει και κανείς να αντιδράσει; Μήπως καταλαβαίνει και κανείς πλέον τι είναι ψέματα και τι αλήθεια; Μήπως, στην τελική, ασχολείται και κανείς;

Εδώ φιλικό με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομάδα έδινε ο Παναθηναϊκός και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να ασχοληθεί για να δει ο κόσμος την ομάδα. Ας τα δεχτούμε, λοιπόν, όλα αυτά. Ας πούμε πως Παϊρότζ και Αλαφούζος πράγματι διαρρέουν αλήθειες. Ας πούμε ότι πράγματι υπάρχει θέμα στον οικονομικό έλεγχο, που πριν 15 μέρες δεν υπήρχε. Έναν οικονομικό έλεγχο που αρχικά μας έλεγαν πως τελείωσε στις 15 Ιουνίου χωρίς να προκύψει πρόβλημα, αλλά ξαφνικά αρχές Ιουλίου μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα! Ας πούμε, λοιπόν, πως κι αυτό συνέβη και δεν είναι τίποτα ψέμα απ’ όλα αυτά. Και ας ευχηθούμε να προχωρήσει η μεταβίβαση και να φύγει η ΠΑΕ από τα χέρια του αδιάφορου Αλαφούζου και να περάσει στην «Pan Asia». Δεν μπορεί, χειρότερα αποκλείεται να τα πάνε οι Ασιάτες.

Για το καλό του Παναθηναϊκού, λοιπόν, ας πούμε ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι περίεργο και πως εμάς μας φαίνονται περίεργα γιατί τρελαθήκαμε κάποτε με τους Τσάκες και τους πρίγκιπες. Υπέροχα. Αφού κλείσαμε πλέον με όλα αυτά, πάμε να δούμε την πιο σημαντική κίνηση της οικογένειας Πιεμπονγκσάντ έως τώρα. Και αυτή δεν είναι ούτε οι επισκέψεις κάθε τόσο στην Αθήνα, ούτε τα ραντεβού του Αλαφούζου με τον Πιεμπονγκσάντ στον ΣΚΑΪ, ούτε οι φωτογραφίες στο ξενοδοχείο με διάφορους επιχειρηματίες, ούτε η συνεργασία με τον Ρέστη. Είναι η παρουσία του Πιτ στην Ολλανδία για να δει το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αλκμάαρ. Εκεί που βρίσκεται η ομάδα. Εκεί που χτυπάει η καρδιά της. Αποφάσισε να πάει μόνος του να δει την ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει δική του ο πατέρας του. Δείγμα σοβαρότητας και ενός ανθρώπου που αν μη τι άλλο αγαπάει το ποδόσφαιρο. Κάθισε με τον τεχνικό διευθυντή, παρακολούθησε μαζί του το ματς, συζήτησε μαζί του, ήταν πολύ προσεκτικός και άκρως σοβαρός στις κουβέντες του στον ελληνικό Τύπο και συγκεκριμένα στο Sportime που βρέθηκε εκεί. Απόλυτη σοβαρότητα σε όλα.

Χωρίς να θέλει να εντυπωσιάσει, χωρίς υποσχέσεις, χωρίς… φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σοβαρότητα σε κάθε του κίνηση και ηρεμία. Αυτό που χρειάζεται. Μέσα σε δύο ώρες ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ κέρδισε τις εντυπώσεις. «Έκλεψε» τη δόξα από τον πατέρα του. Και προχώρησε σε μια κίνηση που σου δίνει και ελπίδα και φιλοδοξία πως πράγματι, ο συγκεκριμένος έχει στο μυαλό ένα πλάνο που μπορεί να σε κάνει να αισιοδοξείς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...