ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πήρε αδειοδότηση με ομόφωνη απόφαση ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του Παναθηναϊκού πήρε, όπως αναμενόταν, αδειοδότηση για συμμετοχή στην Volleyleague της νέα σεζόν.

Πήρε αδειοδότηση με ομόφωνη απόφαση ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά  η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Eπιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ σε Β’ συνεδρίαση θερινής περιόδου 2018. Κατά τη συνεδρίαση ελέγχθηκαν όλοι οι φάκελοι όσων σωματείων-ΤΑΑ δεν είχαν ελεγχθεί στις 11 Ιουλίου 2018.

Μετά από σχετικό έλεγχο και ακροαματική διαδικασία κατά την οποία παρέστησαν εκπρόσωποι των ΤΑΑ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013, ενώ έγινε και επικοινωνία με ενδιαφερόμενους αθλητές και εκπροσώπους τους δια μέσω του εκπροσώπου του ΠΑΣΑΠ, κου Μηνούδη, αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Αδειοδοτούνται ομόφωνα για πρωτάθλημα Volley League 2018-19 τα ΤΑΑ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2) Αδειοδοτείται κατά πλειοψηφία (υπέρ οι εκπρόσωποι ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ-Κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ), το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013

3) Χορηγήθηκε κατά πλειοψηφία (υπέρ οι εκπρόσωποι ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ – Κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ), ειδική προθεσμία συμπλήρωσης ελλείψεων του φακέλου του, στο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

4) Αν και το σωματείο του Εθνικού Πειραιώς είχε υποβάλλει στην Επιτροπή φάκελο πληρωμών στους αθλητές του, η επιτροπή έκρινε ότι ο φάκελος δεν πρέπει να ελεγχθεί λόγω αποχώρησης του από την ΕΣΑΠ και μη συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Volley League 2018-19»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...