ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη γωνία για Οκάρο Γουάιτ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις με την υπόθεση του Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος αποτελεί στόχο του «τριφυλλιού» για τη θέση «4».

Στη γωνία για Οκάρο Γουάιτ ο Παναθηναϊκός

Μετά την απόκτηση του Γιώργου Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός έκλεισε σχεδόν όλες τις θέσεις του στο ρόστερ εκτός από μία. Αυτή που δεν… έκλεισε είναι η θέση «4», για την οποία βασικός στόχος είναι ο Οκάρο Γουάιτ.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας αυτή την περίοδο αγωνίζεται με την φανέλα των Κάβαλίερς στη summer league του NBA έχοντας σε 7 παιχνίδια μέσο όρο 6 πόντους και 23.1 λεπτά συμμετοχής.

Με την ομάδα του NBA  μπορεί να έχει τη δυνατότητα να γίνει εγγυημένο το συμβόλαιο του  στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά στην παρούσα φάση αυτό το σενάριο δεν μοιάζει πολύ πιθανό, με τις εμφανίσεις που κάνει.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 37.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μιας και οι πράσινη προετοιμασία ξεκινάει σ’ ένα μήνα. Όλα θα κριθούν τον επόμενο καιρό όταν και θα γίνει γνωστό αν ο Οκάρο Γουάιτ θα συνεχίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ή όχι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...