ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίντεζη: «Ήταν προϊόν μοντάζ η ατάκα μου για τη φανέλα του Παναθηναϊκού!» (vid)

Αποκάλυψη που δείχνει για άλλη μια φορά το ήθος του Γιώργου Πρίντεζη: «Δεν είπα ποτέ την ατάκα για τον Παναθηναϊκό στον Κωστόπουλο, ήταν προϊόν μοντάζ»! Η φοβερή δήλωση του για τα συνθήματα του Άρη!

Πρίντεζη: «Ήταν προϊόν μοντάζ η ατάκα μου για τη φανέλα του Παναθηναϊκού!» (vid)

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πρίντεζης και μίλησε μεταξύ άλλων για δύο περιστατικά που τον έχουν… σημαδέψει και αποτελούσαν ουσιαστικά τα μοναδικά «ψεγάδια» στην μπασκετική του διαδρομή, η οποία έχει κάνει οπαδούς όλων των ομάδων να τον σέβονται και να τον αποδέχονται.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «eurohoops.net», αναφέρθηκε στο βίντεο που υπάρχει και τον δείχνει να τραγουδά υβριστικό σύνθημα του Ολυμπιακού, αλλά και στο περιβόητο «αυτό το πράγμα» που είχε πει σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μετά την Euroleague του 2013 σε ερώτηση για το αν θα φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...