ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαφορά με Πέκχαρτ

Οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στον Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος βέβαια έχει αρκετά υψηλό κασέ.

Διαφορά με Πέκχαρτ

Η περίπτωση του Γκαλαμπίνοφ φαίνεται να δυσκολεύει για τον Παναθηναϊκό, μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται καν την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ από το Ισραήλ, ο Νίκος Νταμπίζας πλέον έχει σε πρώτο πλάνο τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ. Ο Νταμπίζας βρίσκεται σε επαφή με την Μπερ Σεβά ώστε να τον πάρει δανεικό για έναν χρόνο.

Ο «πράσινος» τεχνικός διευθυντής ψάχνει να βρει λύση σχετικά με την κάλυψη των αποδοχών του Πέκχαρτ, μιας και ο Παναθηναϊκός δίνει 300.000 ευρώ και το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ φτάνει τις 500.000.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...