ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι «πράσινοι» που ξεχώρισαν στο Αντβέρπ-Παναθηναϊκός (Pics)

Το Panathinaikos24.gr καταγράφει όσους ξεχώρισαν στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αντβέρπ.

Οι «πράσινοι» που ξεχώρισαν στο Αντβέρπ-Παναθηναϊκός (Pics)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στη χθεσινή αναμέτρηση από την Αντβέρπ με 2-1. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία επιβεβαιώνοντας ότι ο Γιώργος Δώνης κάνει ότι καλύτερο μπορεί με βάση φυσικά το υλικό που έχει.

Το Panathinaikos24.gr καταγράφει αυτούς που διακρίθηκαν στο δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ολλανδικό εδάφους.

Αντονί Μουνιέ

Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 46 λεπτά. Ήταν ο ηγέτης της ομάδας δίνοντας και ώθηση στην υπόλοιπη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Μουνιέ έκανε αρκετές πλαγιοκοπήσεις καταφέρνοντας να «σπάσει» ουκ ολίγες φορές την άμυνα της Αντβέρπ. Το γκολ του «τριφυλλιού» ξεκίνησε με τρομερή ενέργεια του Γάλλου, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Πασχάλη Στάικο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πασχάλης Στάικος

Ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού με τη χθεσινή του εμφάνιση έδειξε ικανός να… χτυπήσει ενδεκάδα. Σταθερός με σωστές μεταβιβάσεις προσέφερε ηρεμία στο κέντρο του Παναθηναϊκό. Ο Πασχάλης Στάικος είχε αρκετές σωστές μεταβιβάσεις «ανοίγοντας» το παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Επιστέγασμα της εμφάνισης του το υπέροχο γκολ που πέτυχε με σουτ του έξω από την περιοχή στο 44′. Ο Στάικος αγωνίστηκε για 46 λεπτά.

Φάνης Μαυρομάτης

Ο Φάνης Μαυρομάτης μπήκε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης παίρνοντας τη θέση του Βαγγέλη Οικονόμου. Ο 21χρονος αγωνίστηκε ως αριστερός στόπερ και έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Ο νεαρός αμυντικός είχε τόσες σωστές τοποθετήσεις όσο και σωστές μεταβιβάσεις. Το παιχνίδι του ήταν… ώριμο αποφεύγοντας τα λάθη. Με τα χαρακτηριστικά που έδειξε δεν είναι απίθανο ο Δώνης να τον εμπιστευθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Χρήστος Δώνης

Κάθε χρόνο ο Χρήστος Δώνης εμφανίζεται καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά. Ο ένας εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού ήταν ο ηγέτης της ομάδας στον χώρο του κέντρου. Ήταν απελευθερωμένος, ζήταγε συνέχεια την μπάλα ενώ βοηθούσε αρκετά με στην αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού». Ο Χρήστος Δώνης πλέον είναι αρκετά ώριμος για να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών της ομάδας στην μεσαία γραμμή. Ο Έλληνας μέσος αγωνίστηκε για 64 λεπτά.

 Ουσμάν Κουλιπαλί

Ο αμυντικός από το Μάλι ήταν πάρα πολύ καλός στη χθεσινή αναμέτρηση με την Αντβέρπ. Ο Κουλιμπαλί «κράτησε» σωστά τη θέση του και δεν άφησε τους επιθετικούς της Αντβέρπ να πλαγιοκοπήσουν την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ταυτόχρονα πρόσφερε πράγματα και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, βοηθώντας τους «πράσινους»να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε για 69 λεπτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...