ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει και τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν και στην απόκτηση τερματοφύλακα για να ενισχύσουν την ομάδα και στη θέση "1".

Παίρνει και τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός

Οι δυο πρώτοι γκολκίπερ τώρα είναι οι Σωκράτης Διούδης και Κωνσταντίνος Κότσαρης. Οι δυο τους αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με την Αντβέρπ, με τον τελευταίο, μάλιστα, να έχει μερική ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι και κάπως φυσιολογικό, αφού μιλάμε για τερματοφύλακα άπειρο που ακόμα δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής για να βρει ρυθμό.

Η ουσία είναι ότι οι “πράσινοι”, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM,  είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας το έχουν αποφασίσει και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος. Οπως καταλαβαίνει κανείς, ο γκολκίπερ που θα αποκτηθεί θα είναι Έλληνας και κάτω των 23 ετών, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.