ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Έλφσμποργκ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Έλφσμποργκ

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (23/07), έχουμε καταλήξει σε μία πρόταση από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, η οποία προκύπτει από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας, ενώ παράλληλα, θα μας απασχολήσει και ένας αγώνας τένις. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στην κατηγορία Livescore Στοίχημα.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Νόρκεπινγκ Έλφσμποργκ, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ Σουηδίας. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Νόρκεπινγκ απέδειξε για μία ακόμη φορά πως γνωρίζει καλά τον τρόπο να εκμεταλλεύεται την έδρα της, επικρατώντας 2-1 της Χάκεν. Το αποτέλεσμα αυτό διεύρυνε το αήττητο σερί της στα επτά παιχνίδια, στα οποία μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Φιγουράρει στη 2η θέση της κατάταξης, ισοβαθμεί με την Χάμαρμπι, ενώ η διαφορά της από την πρωτοπόρο ΑΪΚ είναι έξι πόντοι.

Από την άλλη πλευρά, η Έλφσμποργκ μπορεί να μην έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στη σεζόν, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει βρει τα πατήματά της. Την αγωνιστική που προηγήθηκε, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Χάμαρμπι και μετρά πλέον πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Νόρκεπινγκ, επομένως, μπορεί να είναι αρκετά δυνατή φέτος, ωστόσο η Έλφσμποργκ διανύει, επίσης, περίοδο φόρμας, είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές και αξίζει να ασχοληθούμε με το Χ2 σε απόδοση 2.05.

Πέρα από την ποδοσφαιρική μας πρόταση, προκύπτει μία ακόμη από το τένις, όπως προαναφέρθηκε. Πιο συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με τον αγώνα Τζέι Κλαρκ – Γιούν-Σεόν Τσάνγκ, ο οποίος ξεκινά στις 20:30 και διεξάγεται στο πλαίσιο του ATP Challenger στο Μπίνγκχαμτον. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα στηρίξουμε τον Τζέι Κλαρκ ως νικητή, ενδεχόμενο το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.25.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...