ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αθήνα και Μύκονο ο Σισέ (pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έρχεται στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, για να παίξει μουσική σε μαγαζί της Αθήνας και αργότερα της Μυκόνου.

Αθήνα και Μύκονο ο Σισέ (pic)

Ο Γάλλος θα βρεθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στην χώρα μας και θα παίξει ως dj, ενώ θα ασχοληθεί και λίγο με την μπάλα.

Ο Σισέ στις αρχές Ιουλίου θα παίξει στην Αθήνα, σε μέρος και ώρα που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ στις 10 του μηνός θα βρεθεί στην Μύκονο, όπου θα παίξει στο Monarch Beach Bar Restaurant στο Καλό Λιβάδι.

Λίγο πριν θα αγωνιστεί και στο Celeb Beach Volley το οποίο διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, W.I.N. HELLAS/

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Σισέ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...