ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ευρώ-νίκη με Ολυμπιακό!

Μια ιστορική νίκη σημείωσε η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού σαν σήμερα το 2009 καθώς επικράτησε επί του Ολυμπιακού με 3-0 σετ για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου Συνομοσπονδίας, στον πρώτο αγώνα της σειράς

Ευρώ-νίκη με Ολυμπιακό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μια και μοναδική φορά όπου οι «αιώνιοι» έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο βόλεϊ και οι «πράσινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές.

Ήταν ένας μεγάλος θρίαμβος στη κατάμεστη Γλυφάδα όπου ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ και η παρέα του, έκαναν ότι ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» και πήραν ένα ασφαλές σκορ για τη ρεβάνς

Στο πρώτο σετ έσπασαν καρδιές καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με 22-24 ωστόσο ο «σύλλογος μεγάλος» γύρισε το σετ και το πήρε με 29-27.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο σετ το «τριφύλλι» ήταν πιο προσεκτικό στα καθοριστικά σημεία και παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ με 16-18, εντούτοις κατάφερε να επικρατήσει με 25-23.

Σε ότι αφορά το τρίτο σετ οι «λεβέντες με καρδιά» πήραν από την αρχή το προβάδισμα και με σύμμαχο τη ψυχολογία έφτασαν στο τελικό 25-21 και στη συνέχεια έγιναν ένα κουβάρι με τους «αιώνια πιστούς» που βρίσκονταν στο κλειστό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.