ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ισραήλ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Εικονολήτης πέφτει νεκρός από ισραηλινά πυρά – Τραυματίστηκε η δημοσιογράφος (vid)

Ισραήλ: Εικονολήτης πέφτει νεκρός από ισραηλινά πυρά. Τραυματίστηκε η δημοσιογράφος.

Ισραήλ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Εικονολήτης πέφτει νεκρός από ισραηλινά πυρά - Τραυματίστηκε η δημοσιογράφος (vid)

Ισραήλ: Εικονολήτης πέφτει νεκρός από ισραηλινά πυρά. Τραυματίστηκε η δημοσιογράφος.

Ένας εικονολήπτης του Reuters έχασε τη ζωή του την Παρασκευή στον νότιο Λίβανο, σύμφωνα με το πρακτορείο. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο εικονολήπτης Issam Abdallah, σκοτώθηκε και δύο δημοσιογράφοι του τραυματίστηκαν την ώρα που ένα συνεργείο παρείχε ζωντανό σήμα.

Περιστασιακές φονικές συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου μεταξύ του ισραηλινού στρατού και των υποστηριζόμενων από το Ιράν μαχητών της Χεζμπολάχ μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αναζητούμε επειγόντως περισσότερες πληροφορίες, συνεργαζόμαστε με τις αρχές της περιοχής και στηρίζουμε την οικογένεια και τους συναδέλφους του Ισσάμ», δήλωσε εκπρόσωπος του Reuters και πρόσθεσε: «Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειές τους σε αυτές τις τρομερές στιγμές». Ο Αμπντάλα δημοσίευσε νωρίτερα την Παρασκευή ένα βίντεο στο Instagram με καπνό που έβλεπε από ένα χωριό στο νότιο Λίβανο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.