ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετρά 4/5 σωστές μαντεψιές!

Μέγας «πεναλτάκιας» αποδεικνύεται ο Λουκ Στιλ.

Μετρά 4/5 σωστές μαντεψιές!

Παρακολουθούσαμε τον Λουκ Στιλ να «κρατάει» την ομάδα (αν γινόταν το 2-0 στο 44΄ ή το 2-2 στις καθυστερήσεις τώρα θα είχαμε «κηδεία») και μελαγχολούσαμε σκεπτόμενοι την δήλωσή του ότι ήταν έτοιμος ιατρικά από το φιλικό ματς με την Ουντινέζε. Ο κόουτς προτίμησε να μην ρισκάρει με την πονεμένη μέση του Άγγλου πορτιέρο κόντρα στη Μπριζ και (όπως πέρσι) το τριφύλλι έχασε έσοδα 3.000.000 ευρώ!

Ο τέως άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεικνύεται εξπέρ στις αποκρούσεις πέναλτι, ξεπερνώντας μύθους του κλαμπ (Βάντσικ, Σαργκάνη) και πολύ καλούς τερματοφύλακες (Μήνου, Νικοπολίδη).

Δεν είναι μόνο τα τρία σουτ που έχει «βγάλει» (των Μήτρογλου, Κολοβού, Πάολο), όσο ότι τις πέντε φορές που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο μόνο ο Μπαράλες του Αστέρα τον ξεγέλασε, στέλνοντάς τον από την αντίθετη πλευρά εκτέλεσης (στο περσινό 2-2 στη Λεωφόρο).

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα και στη νίκη με 3-2 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο 31χρονος γκολκίπερ έπεσε σωστά στην εκτέλεση του Μεραμπιασβίλι στην δεξιά του γωνία, άγγιξε τη μπάλα, αλλά αυτή δεν του έκανε το χατίρι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...