ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εξετάσεις αύριο για τον Μελγκαρέχο

Ο Λαζάρο Μελκαρέχο, θα υποβληθεί αύριο σε υπέρηχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας του.

Εξετάσεις αύριο για τον Μελγκαρέχο

Ο Κουβανός ακραίος του Παναθηναϊκού, Λαζάρο Μελγκαρέχο, ο οποίος υπέστη θλάση στους κοιλιακούς, θα υποβληθεί αύριο σε υπέρηχο στο σημείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας του.

Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 20 ημερών από την δράση, εντούτοις οι εξετάσεις θα δείξουν το ακριβές διάστημα και το πόσο ακόμα θα τον περιμένουν στο «τριφύλλι», προκειμένου να μπει στις προπονήσεις της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...