ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αναξιοκρατία και διαφθορά»

Αναφορά στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα υπέβαλλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εκφράζοντας τον προβληματισμό της για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

«Αναξιοκρατία και διαφθορά»

«Η νέα σύνθεση της ΚΕΔ έδειξε άμεσα τις προθέσεις της με τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League», αναφέρεται μεταξύ άλλων από τους «πράσινους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε σήμερα αναφορά στον αρμόδιο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, θέτοντας υπόψη του σημαντικά ζητήματα, τα οποία προκύπτουν έπειτα από τα τελευταία γεγονότα και τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ΕΠΟ εξώθησαν σε παραίτηση τον Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το απερχόμενο μέλος της ΚΕΔ αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των ανωτέρων του σχετικά με τον ορισμό Βοσκάκη στην αναμέτρησή μας με τον Πανιώνιο (αντ’ αυτού είχε τοποθετηθεί ο Παππάς). Στη θέση του Τσαχειλίδη τοποθετήθηκε ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης ενώ προστέθηκε ο Δημήτρης Νταμπώσης με αρμοδιότητα να ορίζει τους παρατηρητές διαιτησίας.

Ο μεν Σωμαρακάκης δεν έχει απολύτως καμία εμπειρία ούτε υπήρξε στην πρώτη γραμμή της διαιτησίας όσο ήταν στην ενεργό δράση. Ο δε Νταμπώσης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ως παρατηρητής διαιτησίας, μη παραπέμποντας τους Καλόπουλο, Καλογερόπουλο για τα σοβαρά σφάλματά τους που καθόρισαν την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης» το 2011 και το 2014 αντίστοιχα.

Παράλληλα, η νέα σύνθεση της ΚΕΔ έδειξε άμεσα τις προθέσεις της με τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ποιος λησμονεί τις διαιτησίες του Βοσκάκη με αποκορύφωμα τα αμέτρητα λεπτά καθυστερήσεων στον αγώνα Λεβαδειακός – Ολυμπιακός έως ότου σκοράρουν το νικητήριο γκολ οι φιλοξενούμενοι; Ποιος ξεχνάει τον Γιάχο στον τελικό Κυπέλλου του 2013 όταν δεν είδε τα προφανή, κρίνοντας το νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός;

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες της Δικαιοσύνης και τις προσδοκίες μας, η έρευνα και οι διώξεις για την εγκληματική οργάνωση δεν φαίνεται να έχουν καταπολεμήσει τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και διαφθοράς ούτε κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός κρούει εγκαίρως τον κώδωνα του κινδύνου, με σταθερή και αταλάντευτη στάση υπέρ της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.