ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλή επιτυχία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Με ανακοίνωσή της, η «πράσινη» ΠΑΕ συνεχάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ανάληψη της προεδρίας του Ερασιτέχνη και έστειλε τις ευχές της για επιτυχημένη πορεία στο νέο Δ.Σ.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 15 Ιουνίου 2018 Panathinaikos24 Team 17:20
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εντάσσεται στον Παναθηναϊκό και η ιστορία παίρνει τον δρόμο της δόξας
Σαν σήμερα, πριν από 47 χρόνια, γράφτηκε η πρώτη σελίδα μιας «χρυσής» εποχής, καθώς ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπαίνει και επισήμως στον Παναθηναϊκό ως μέλος του Δ.Σ.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 10 Ιουνίου 2018 Κώστας Κουτσαυλής 10:29
Γιαννακόπουλος για ΠΑΕ: «Δεν έκλεισε καλά-καλά η κάλπη και κάποιοι βρίσκονται σε πανικό»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε, μέσω δήλωσής του, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το ετήσιο ποσό που καταβάλλεται στον Ερασιτέχνη.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 8 Ιουνίου 2018 Panathinaikos24 Team 23:20
Επίσημο: Εποχή Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη!
Αλλαγή σελίδας, με κάθε επισημότητα, στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που από εδώ και στο εξής θα πορευτεί υπό τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με στόχο την επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα σπορ.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 8 Ιουνίου 2018 Panathinaikos24 Team 22:01
Γιαννακόπουλος: «Τη Δευτέρα θα εξοφλήσω όλα τα χρέη προς το δημόσιο»
Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη Γ.Σ του Ερασιτέχνη, λίγο πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας. Τι είπε για την εμπλοκή του στη «μάνα του Λόχου» αλλά και το όραμά του για το τριφύλλι.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 8 Ιουνίου 2018 Panathinaikos24 Team 19:27
Πλήθος παιδιών στους αγώνες Στίβου του ΠΑΟ στα Σπάτα!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου, ο αγώνας Ακαδημιών Στίβου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου Σπάτων "Δημήτρης Δημητρίου".

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 5 Ιουνίου 2018 Panathinaikos24 Team 12:30
Μπελτσίδης: «Να αγαπήσει το φούτσαλ ο κόσμος του Παναθηναϊκού- Πρωταθλητές του χρόνου»
Ο προπονητής της ομάδας φούτσαλ του Παναθηναϊκού, Αποστόλης Μπελτσίδης, μιλάει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στο άγνωστο (στο ελληνικό κοινό) futsal και καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να το παρακολουθήσει από κοντά και να το αγαπήσει.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 4 Ιουνίου 2018 Θάνος Νικολογιάννης 12:22
«Εγγυητής ο Γιαννακοπουλος»
Ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.0 και αντιπρόεδρος των παλαιμάχων, Θεόδωρος Συνοδινός, αναφέρθηκε σ όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στον Ερασιτέχνη ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 27 Μαΐου 2018 Panathinaikos24 Team 10:20
Μακρόπουλος : «Με τον Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις δόξες»
Ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, θέτει εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω SDNA και τονίζει τη βεβαιότητά του πως οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις δόξες του παρελθόντος.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 26 Μαΐου 2018 Panathinaikos24 Team 16:42