Στους «16» της Ευρώπης ο Καλαμάρας

Mεγάλη νίκη με 5-0 επί του Ούγγρου πυγμάχου Κόβακς κατάφερε ο αθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο., Πολυνείκης Καλαμάρας, στον πρώτο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας που διεξάγεται στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 19 Ιουνίου 2017

Οριστικό: Στο πρωτοδικείο ο Παναθηναϊκός

Σε διοίκηση Πρωτοδικείου οδηγείται οριστικά ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αφού και στη σημερινή τελική Γενική Συνέλευση δεν "κατέβηκε" ψηφοδέλτιο.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 18 Ιουνίου 2017

23 μετάλλια στους Θερινούς Αγώνες!

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των μικρών κολυμβητών του Παναθηναϊκού στους Θερινούς Αγώνες που διεξήχθησαν το διήμερο 3-4 Ιουνίου, στο Περιστέρι, με τους «πράσινους» να κατακτούν συνολικά 23 μετάλλια!

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 7 Ιουνίου 2017

Toξοβολία: Τρία μετάλλια και άνοδος!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των «πράσινων» αθλητών στο διήμερο τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 7 Ιουνίου 2017

Τρία μετάλλια στην τοξοβολία

Με τρία μετάλλια και μια άνοδο κατηγορίας ολοκλήρωσε η ομάδα Τοξοβολίας τους αγώνες Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που διεξήχθησαν στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου 2017.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 6 Ιουνίου 2017

«Ναι» για το γήπεδο στο Γουδή στην Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Φώναξαν "ναι" τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αναφορικά με το γήπεδο στο Γουδή, στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στο κλειστό "Πάυλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος".

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 4 Ιουνίου 2017

Ολοταχώς για Πρωτοδικείο ο Παναθηναϊκός

Λίγες ώρες πριν από Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και δεν υπάρχει καμία διαφορετική εξέλιξη στο θέμα Γιαννακόπουλου ή Μπαλτάκου, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει κάτι ο Σύλλογος οδηγείται σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 3 Ιουνίου 2017

Στη δημοσιότητα η συμφωνία Ερασιτέχνη – κυβέρνησης για το Γουδή (pics)

Οι «πράσινοι» δημοσίευσαν, για λόγους διαφάνειας, το πλήρες κείμενο του μνημονίου συνεργασίας με την κυβέρνηση για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 1 Ιουνίου 2017

Απάντηση Ερασιτέχνη στον Γιαννακόπουλο (Pic)

Άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εξέφρασαν την απορία τους για την στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αρνηθεί να συναντηθεί με την ανεξάρτητη τριμελή επιτροπή.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 29 Μάϊος 2017

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τη Γενική Συνέλευση

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση-απολογισμό της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Σαββάτου. Ορίστηκαν τα τρία ονόματα τα οποία θα κληθούν να έρθουν σε επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 29 Μάϊος 2017