Μπάσκετ: Τέλος ο Πρέκας

Ο Πέτρος Πρέκας γνωστοποίησε, μέσω ανακοίνωσής του, την αποχώρησή του από την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 17 Ιουλίου 2017

Δεκτή η αίτηση των παλαιμάχων από το Πρωτοδικείο

To Πρωτοδικείο Αθηνών, έκανε δεκτή την αίτηση που είχαν καταθέσει οι Παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου, για την ανάληψη των τυχών του Ερασιτέχνη. Το απόγευμα η συγκρότηση του σώματος.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 7 Ιουλίου 2017

Οικονομόπουλος: «Όποιος είναι Παναθηναϊκός και μπορεί να βοηθήσει, να το κάνει…»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου και επικεφαλής της κίνησης για τον Ερασιτέχνη απηύθυνε κάλεσμα βοηθείας προκειμένου να εξελιχθεί ομαλά η επόμενη ημέρα στη «μάνα του λόχου».

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 5 Ιουλίου 2017

Κατατέθηκε η αίτηση για διοίκηση Πρωτοδικείου – Η κίνηση των Παλαιμάχων

Την Πέμπτη (6/7) αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για τον ορισμό της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Κίνηση με πρόεδρο τον Τάκη Οικονομόπουλο από τους Παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 4 Ιουλίου 2017

Τέλος η Καβαδία από τον Παναθηναϊκό

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η Αγγελική Καββαδία γνωστοποίησε το «αντίο» της στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 1 Ιουλίου 2017

Συνεργασία με την διατροφολόγο Άννα Αντωνοπούλου η Πάλη

Νέα σελίδα για το τμήμα Πάλης του Παναθηναϊκού Α.Ο., με την ομάδα των πρωταθλητών της Λίας Νικολάου να ξεκινά την συνεργασία της με την κα Άννα Αντωνοπούλου που ειδικεύεται στην Κλινική Διαιτολογία, Αθλητική Διατροφή και Ιατρική Αισθητική.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 1 Ιουλίου 2017

Στους «16» της Ευρώπης ο Καλαμάρας

Mεγάλη νίκη με 5-0 επί του Ούγγρου πυγμάχου Κόβακς κατάφερε ο αθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο., Πολυνείκης Καλαμάρας, στον πρώτο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας που διεξάγεται στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 19 Ιουνίου 2017

Οριστικό: Στο πρωτοδικείο ο Παναθηναϊκός

Σε διοίκηση Πρωτοδικείου οδηγείται οριστικά ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αφού και στη σημερινή τελική Γενική Συνέλευση δεν "κατέβηκε" ψηφοδέλτιο.

ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 18 Ιουνίου 2017