ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Παναθηναϊκός του 1994-95 (part 1)

Το panathinaikos24.gr αρχίζει αφιέρωμα με σπάνιο τηλεοπτικό υλικό σε μεγάλες ομάδες του Παναθηναϊκού. Ξεκίνημα με αυτή της σεζόν του 1994-95, που έφτασε στο νταμπλ, δια περιπάτου…

Ο Παναθηναϊκός του 1994-95 (part 1)

Με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία και με πολλούς Ελληνες στο ρόστερ, η χρονιά ήταν «μαγική» για τους «πράσινους». Πρωτάθλημα και Κύπελλο με άνεση και «θεμέλια» για την επόμενη σεζόν, όπου ο Παναθηναϊκός έφτασε στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε στο πρώτο μέρος του αφιερώματος του panathinaikos24.gr  πλάνα από την προετοιμασία, τον αγιασμό της ομάδας, αλλά και το εντυπωσιακό 9Χ9 στο πρωτάθλημα! Πολλά γκολ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στην αφήγηση του στόρι στο νταμπλ του 1994-95 είναι ο Δημοσθένης Καρμοίρης

[jwplayer mediaid=”4240″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...