ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Εκεί ανήκουμε!

Ο Βαγγέλης Νερατζιάς γράφει στο panathinaikos24.gr για την προοπτική νέου γηπέδου στη Λεωφόρο και καλεί τους εμπλεκόμενους φορείς να κάνουν τα πάντα για να γίνει πράξη το όνειρο όλων των Παναθηναϊκών.

Εκεί ανήκουμε!

Κάθε φορά που περνάω από το γήπεδο της Λεωφόρου συγκινούμαι. Η όλη ατμόσφαιρα, ο… Παναθηναϊκός αέρας, οι πρώτες ιαχές από τη θύρα 13, τα τσιμέντα που αν μιλούσαν θα είχαν να πουν άπειρες αθλητικές και όχι μόνο ιστορίες είναι που με κάνουν να νιώθω το συγκεκριμένο μέρος «ιερό». Είναι η Λεωφόρος μας, το «σπίτι» μας, η γειτονιάς μας.

Παρακολουθώντας από κοντά την παρουσίαση του ΠΑΝ.ΚΙ για ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο σ’ αυτό τον «ιερό» τόπο, συγκινήθηκα ακόμη περισσότερο. Το παρελθόν συνάντησε το μέλλον και το «πάντρεμα», στο βίντεο, που όλοι είδαμε, ήταν εξαιρετικό. Μεγαλειώδες θα έλεγα…

Θα μου πείτε από… βίντεο χορτάσαμε και δίκιο θα έχετε. Εγώ, όμως, ούτε αρχιτέκτονας είμαι, ούτε πολιτικός μηχανικός. Μένω, λοιπόν, στην ανάλυση του ΠΑΝ.ΚΙ και στέκομαι στο γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι τόνισαν κατ’ επανάληψη ότι «το έργο είναι απολύτως εφικτό, αρκεί να υπάρχει βούληση».

Βούληση, λοιπόν. Αυτή η τόσο απλή, μα τόσο μπερδεμένη λέξη στην ελληνική Πολιτεία και το «περιτύλιγμά» της. Πλεον, το μπαλάκι περνάει σ’ αυτούς και φυσικά στους ανθρώπους που ασχολούνται με τα του Παναθηναϊκού και καλούνται να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για να βρουν επενδυτές, προκειμένου το όνειρο όλων μας να πάρει «σάρκα και οστά».

Ιδού, λοιπόν, το καρπούζι, ιδού και το μαχαίρι! Καθίστε, κύριοι, κάτω, μελετήστε τα, ψάξτε τα και εξαντλείστε κάθε μα κάθε προσπάθεια για να φτιάξει ο Παναθηναϊκός γήπεδο. Και όχι όπου κι όπου, αλλά στη Λεωφόρο μας! Στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας! Η πρόταση έγινε. Από εδώ και στο εξής είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ να κάνουν τα αδύνατα, δυνατά, ώστε αυτή να γίνει πράξη. Διότι, πολύ, απλά… εκεί ανήκουμε!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ