ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Στόχος η κυριαρχία»!

Στο όραμά του στον Παναθηναϊκό και την πιθανή του εμπλοκή στην ΠΑΕ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξή του. «Θα εξετάσουμε τις οικονομικές μελέτες και θα είμαι έτοιμος να απαντήσω».

«Στόχος η κυριαρχία»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό Crash. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της εμπλοκής του στην ΠΑΕ ,στο όραμα που έχει για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και το συναισθηματικό κίνητρο της ενασχόλησης του με το «τριφύλλι».

Τόνισε, βέβαια, ότι η εμπλοκή του θα εξαρτηθεί από τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ και ότι αυτή δεν  θα επηρεάσει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Για το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ΠΑΕ: «Θα εξετάσουμε όλες τις οικονομικές μελέτες και και τότε θα είμαι έτοιμος να απαντήσω αν θα διεκδικήσω ή όχι το πλειοψηφικό πακέτο. Το ενδεχόμενο εμπλοκής που συζητώ είναι αποκλειστικά και μόνο για το πλειοψηφικό πακέτο. Κατανοώ τον ενθουσιασμό του κόσμου για κάθε νέα προσπάθεια, η οποία εκ των πραγμάτων γεννά νέες προσδοκίες. Από μικρό παιδί είμαι ταυτισμένος με την ιδέα του Παναθηναϊκού. Έτσι με μεγάλωσε ο πατέρας μου που έγραψε τη νεότερη ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ με χρυσά γράμματα σε όλη την Ευρώπη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι τoν ώθησε στην ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό: «Επειδή όπως λένε οι κοντινοί μου άνθρωποι είμαι αρκετά παρορμητικός και λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική, σας εξομολογούμαι ότι το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό είναι η κινητήρια δύναμη που με ωθεί να κλέβω πολύτιμο χρόνο από την οικογένεια και τα παιδιά μου. Με μόνο αντάλλαγμα το χαμόγελο της νίκης στα χείλη των φιλάθλων».

Για το όραμα του για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: «Το όραμα εξ ορισμού αποτελεί το άπιαστο όνειρο. Στόχος μου είναι η απόλυτη κυριαρχία εντός των συνόρων και πρωταγωνιστικός ρόλος στην Ευρώπη».

 Για το αν η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο θα επηρεάσει το μπάσκετ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, το δηλώνω κατηγορηματικά».

Για την προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: «Ο κ. Αλαφούζος έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αν θα εμπλακώ εγώ ή όχι στο όλο εγχείρημα. Το πρώτο και κύριο είναι να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...