ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για το back to back!

Η ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, και το Σάββατο (14/12) στο γήπεδο του Άγιου Κοσμά αντιμετωπίζει στις 16:00 τους Σπάρτανς για την 4η αγωνιστική του Unity Cup.

Για το back to back!

Η ομάδα του Τριφυλλιού είναι έτοιμη για ακόμα μία νίκη μετά και από το νικηφόρο αποτέλεσμα που είχε στην Θεσσαλονίκη επί των Λάιονς.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τσατσαρώνης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ανέφερε panathinaikos1908.gr:

«Είμαστε σε καλό δρόμο για την 3η νίκη. Η ομάδα μεταμορφώνεται όπως θέλω για να παίξει όπως αρμόζει στην ομάδα. Οι παίκτες γίνονται καλύτεροι για να παίζουν σαν σύνολο. Όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε όλοι μεταξύ μας και μεταμορφωνόμαστε σε μια καλύτερη και γρηγορότερη ομάδα. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα του 2014 και γι αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα παίξουμε με τέσσερις παίκτες από τον πάγκο που θα μπουν βασικοί. Βέβαια θα εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Η ομάδα πλέον είναι πιο κινητική και ελπίζω αυτό να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε και το αναμενόμενο αποτέλεσμα».

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...