ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραμένει ήρεμος ο Λαγός

Δεν αγχώνεται για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Τάσος Λάγος, που γνωρίζει πως όταν έρθει η ώρα θα κληθεί από τον Παναθηναϊκό για συζητήσεις.

Παραμένει ήρεμος ο Λαγός

Ο 22χρονος μέσος έχει ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης να συνεχίσουν μαζί στο μέλλον, λόγω του ότι το προσεχές καλοκαίρι εκπνέει το τρέχον συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Ο εκ των αρχηγών φέτος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, σαφώς και θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, έχοντας πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Αναστασίου στον πάγκο, αλλά για την ώρα το ‘χει βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Από το νέο έτος, αναμένεται σιγά-σιγά να επανέλθει το θέμα, όπου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 15.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...