ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επέστρεψε ο Ρισβάνης!

Με τον Σπύρο Ρισβάνη να επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από καιρό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Επέστρεψε ο Ρισβάνης!

Για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Σπύρος Ρισβάνης βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι του Σαββάτου στη Λεωφόρο με τον Ατρόμητο.

Ο νεαρός αμυντικός που ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα μία από ίωση, την άλλη από αμυγδαλίτιδα, είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν έχει περαιτέρω προβλήματα, πέραν της δεδομένης απουσίας του Μπαϊράμι, καθώς και του Αποστολόπουλου που στη σημερινή προπόνηση εγκατέλειψε λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου 10.159 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

loading...