ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδη, υποκλινόμαστε!

Κάθε εβδομάδα και ρεκόρ. Κάθε εβδομάδα και ο Δημήτρης Διαμαντίδης γράφει ιστορία, όπως τώρα που ανέβηκε στην 8η θέση των κορυφαίων «μπόμπερ» στην Ευρωλίγκα.

Διαμαντίδη, υποκλινόμαστε!

Ο μεγάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού ευστόχησε σε τρία τρίποντα απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, φτάνοντας τα 277 εύστοχα! Έτσι, ξεπεράσε αρχικά τον Μπούλοκ, στη συνέχεια άφησε πίσω του και τον γνώριμό μας, Ντρου Νίκολας και κάπως έτσι πλέον ισοβαθμεί στην όγδοη θέση μαζί με τον Ίγκορ Ρακόσεβιτς.

Λογικά στο επόμενο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο «Μήτσος» θα ξεπεράσει και τον Σέρβο και θα παραμείνει μόνος στη συγκεκριμένη θέση κυνηγώντας την έβδομη!

Εκεί, όπου βρίσκεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με 305 εύστοχα τρίποντα στην καριέρα του. Μην γελιόμαστε, είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξεπεράσει τον «Σάρας» και να βάλει… πλώρη για πιο ψηλά!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.