ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ούκιτς: «Δεν πονάω πια»! (video)

Χαρούμενος που κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν έπαιξε χωρίς να αισθανθεί πόνους δήλωσε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ούκιτς: «Δεν πονάω πια»! (video)

Ο Κροάτης γκαρντ δείχνει πως σιγά-σιγά αφήνει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό του από το Ευρωμπάσκετ και ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Κόντρα στους Ρώσους ήταν εκπληκτικός έχοντας σε 30 λεπτά συμμετοχής, 17 πόντους και 5 ασίστ!

Και λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεν δίστασε να δηλώσει χαρούμενος που αγωνίστηκε μετά από καιρό χωρίς πόνους και ευχήθηκε να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο. Μάλιστα ανέβασε και το παρακάτω βίντεο με κάποια από τα higlights του!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.