ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Από δεύτερος μέχρι τέταρτος

Δείτε τα σενάρια που δίνουν στον Παναθηναϊκό από την δεύτερη θέση μέχρι και την τέταρτη του ομίλου του!

Από δεύτερος μέχρι τέταρτος

Αν ο Εξάστερος νικήσει στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ταυτόχρονα η Λοκομοτίβ Κουμπάν κάνει το ίδιο απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, τότε οι «πράσινοι» είναι τρίτοι.

Αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει των Ισραηλινών και οι Βάσκοι επικρατήσουν των Ρώσων, τότε το τριφύλλι θα είναι δεύτερο, αφού υπερτερεί στις ισοβαθμίες (εκτός αν η νίκη της Λαμποράλ συνδυαστεί με διαφορά άνω των… 54 πόντων!!).

Τώρα, αν η ομάδα του Πεδουλάκη ηττηθεί από την παρέα του Σχορτσανίτη, τότε σε περίπτωση νίκης της Λοκομοτίβ επί της Λαμποράλ, ο Παναθηναϊκός θα είναι τρίτος, ενώ σε διαφορετική περίπτωση (δηλαδή νίκη των Ισπανών επί των Ρώσων) τέταρτος.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.