ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κρύο καιρός για… “2”!

Μπορεί να προκρίθηκε στην επόμενη φάση της Euroleaugue, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει την νίκη απέναντι στην Λοκομοτιβ Κουμπάν (18:00- ΔΤ - panathinaikos24.gr) για καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο της Ευρωλίγκας, μετά και την χθεσινή ήττα της Λαμποράλ.

Κρύο καιρός για...

Ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματα τραυματισμών κατάφερε να προκριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα με τη νίκη που πήρε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Σήμερα, λοιπόν έχει άλλα κίνητρα που μπορούν να τον βοηθήσουν να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Λοκομοτίβ, όπου τα θερμόμετρα δείχνουν -10! Τα σημαντικότερο είναι να καταλάβει μια καλύτερη θέση στον όμιλο. Αν το τριφύλλι πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο Κράσνονταρ, ανεβαίνει αυτόματα στην τρίτη θέση. Αν καλύψει και την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού (69-72), τότε θα ελπίζει ακόμα και για κατάληψη της δεύτερης θέσης, εφόσον οι “πράσινοι” νικήσουν στο φινάλε της πρώτης φάσης την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και ηττηθούν ξανά οι Ρώσοι.

Βέβαια, η ομάδα του Πεδουλάκη έχει να αντιμετωπίσει και την κακοτυχία των τραυματισμών καθώς οι Παππάς και Ματσιούλις θα είναι εκτός. Έτσι μεγαλύτερο βάρος θα αναλάβουν οι Διαμαντίδης ,Ούκιτς και Κάρι στην περιφέρεια αλλά και οι Μπράμος και Γιάνκοβιτς στη θέση «3».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την Λοκομοτίβ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει μόνο ο γκαρντ Σεργκέι Μπικόφ(πρόβλημα στη μέση). Ετοιμοπόλεμος θα είναι βέβαια ο Ντέρικ Μπράουν .Ταυτόχρονα η ρώσικη ομάδα έχει εξασφαλίσει πρώτη απ όλους την πρόκριση από το τέταρτο γκρουπ.

Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι είναι οι Λαμόνικα (Ιταλία), Βιατόρ (Γαλλία) και Μπιριτσίκ (Τουρκία).

Η κατάταξη μετά από 9 αγώνες: 

Μακάμπι 7-2 Κουμπάν 6-2* Λαμποράλ 5-4 Παναθηναϊκός 4-4* — Ερ. Αστέρας 3-6 Λ. Ρίτας 1-8 *Ματς λιγοτερο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...