ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τιμούν την ιστορία του Παναθηναϊκού!

Πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βραβεύσει την ΜΕΓΑΛΗ ομάδα του 1971 που αγωνίστηκε στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου κόντρα στη Νασιόναλ Μοντεβιδέο!

Τιμούν την ιστορία του Παναθηναϊκού!

Στις 15 Δεκεμβρίου εκείνου του έτους, οι «πράσινοι» αντιμετώπιζαν την πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα (1-1 στο Καραϊσκάκης, στις 28/12 ήττα στην Ουρουγουάη με 2-1) για τον τίτλο του… υπερπρωταθλητή, αφού ο Άγιαξ είχε αρνηθεί να «κατέβει» στη διοργάνωση και το τριφύλλι αποδέχθηκε την πρόσκληση της ομοσπονδίας, ως φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Έτσι, σε δύο ημέρες υπάρχει επέτειος για εκείνη την «χρυσή» φουρνιά του συλλόγου και η ΠΑΕ θα βραβεύσει τους τότε παίκτες. Γι’ αυτό και καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στη Λεωφόρο για να τιμήσει με την παρουσία του εκείνους τους μεγάλους παίκτες που έγραψαν ιστορία με την πράσινη φανέλα.

Η ανακοίνωση

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι το Σάββατο, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο θα βραβευθεί η ομάδα του Παναθηναϊκού που στις 15 Δεκεμβρίου του 1971 εκπροσώπησε την Ευρώπη στο Διηπειρωτικό Κύπελλο κόντρα στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο. Θεωρούμε καθήκον μας, με την ευκαιρία αυτής της ιστορικής επετείου να τιμήσουμε τη ζωντανή ιστορία του Συλλόγου μας και του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά, η οποία ταυτόχρονα αποτελεί την πηγή έμπνευσης του οράματος κάθε Παναθηναϊκου για το μέλλον της ομάδας.

Όσοι βρεθούν αύριο στη Λεωφόρο θα έχουν την ευκαιρία να τιμήσουν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους, τους: Οικονομόπουλο Τ., Κωνσταντίνου Β., Καμάρα Α., Αθανασόπουλο Κ., Γονιό Γ., Κουβά Σ., Φυλακούρη Τ., Μητρόπουλο Β., Καψή Α., Αντωνιάδη Α., Σούρπη Φ., Δομάζο Μ., Δεληγιάννη Γ., Ροκίδη Γ., Ελευθεράκη Κ. και Βλάχο Γ.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.