ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Γεμίζει η Λεωφόρος

Πολύς κόσμος αναμένεται στο αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Γεμίζει η Λεωφόρος

Κάτι η θαυμάσια εμφάνιση του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι με την Καλλονή, κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, για βαθμολογικούς λόγους, έχουν «ζεστάνει» τον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς.

Υπολογίζονται, περίπου 12 με 13.000 φίλαθλοι στην αναμέτρηση, αλλά πολλά θα καθοριστούν και από τη… θερμοκρασία, μια και τις τελευταίες μέρες  παγωνιά κυριαρχεί στο λεκανοπέδιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE