ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

«Δένει» τον Ρισβάνη!

Νέο συμβόλαιο στον Σπύρο Ρισβάνη θα προσφέρει ο Παναθηναϊκός στο τέλος της σεζόν.

«Δένει» τον Ρισβάνη!

Όπως γράφει η SportDay, οι «πράσινοι» τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση στον νεαρό  κεντρικό αμυντικό για την αγωνιστική του αξία, τα περιθώρια εξέλιξης, αλλά και τη δουλειά που κάνει. Το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο με τέλος τον Ιούνιο 2016.

Ωστόσο σε αυτό οι οικονομικές απολαβές του είναι μικρές με αποτέλεσμα μικρή να είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει.  Ετσι, λοιπόν, θα προσφερθεί νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE