Ερασιτέχνης

Αν έχεις …Θεοδωρόπουλο διάβαινε!

Με γκολ του Θεοδωρόπουλου,ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ 9-9, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο παιχνίδι με την βουλιαγμένη.

Η Φιλοξενούμενη Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη στην αρχή της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να προηγηθεί του «τριφυλλιού» με 4-2,βέβαια οι «πράσινοι» στην συνέχεια όχι μόνο ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά προηγήθηκαν με 6-4 κάνοντας σερί 4-0!

Ωστόσο, οι «φιλοξενούμενοι» έκαναν την αντεπίθεση τους με αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά στο σκορ με 8-9 λίγο πριν το τέλος.

Την «παρτίδα» έσωσε για τον Παναθηναϊκό ο Θεωδορόπουλος  που με δικό του γκολ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ(9-9) Ο κόσμος του «τριφυλλιού» δημιούργησε θερμή ατμόσφαιρα στην ομάδα καθώς στο γήπεδο παραβρέθηκαν περίπου 400 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 4-2, 2-3, 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Σιδέρης, Δερμιτζάκης Δ. 2, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Γερακούδης, Κονταξής.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 5, Γούβης, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 4, Χρυσοσπάθης, Μιράλης, Τίγκας, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.

Exit mobile version