ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Φωτιά» το ράγκμπι!

Ανεβάζει... ρυθμούς η νεοσύστατη ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού, επικρατώντας με 47-8 των Σπάρτανς την 4η αγωνιστική του Unity Cup.

«Φωτιά» το ράγκμπι!

Η ομάδα του Γιώργου Τσαρταρώνη ήταν σαρωτική και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 27-5 με το Τριφύλλι να μετατρέπει την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο και να κερδίζει άνετα με το τελικό 47-8.

Ομαδικότητα και ταχύτητα ήταν τα κλειδιά της νίκης ενώ είναι φανερό ότι το Τριφύλλι βρίσκει ρυθμό και οι παίκτες δένονται μεταξύ τους προπόνηση με προπόνηση και αγώνα με αγώνα. Αυτή ήταν και η τρίτη φετινή νίκη της ομάδας μας!

Τους πόντους της ομάδας μας σημείωσαν από ένα try οι: Κωνσταντινίδης, Μαρμαράς. Ασημακόπουλος,Ραφτόπουλος, Αμπάντ, Ρούσσος, Κατσαφράκης

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσαρτσαρώνης): Κωνσταντινίδης, Δαβίδης, Μαρμαράς, Γεωργαντής, Μαυρέας, Καραμπάτσος, Μπουσιούτης, Φουριαλάκης, Κοντάκης, Γάτος, Ασημακόπουλος, Νάστας, Κικίδης, Ραφτόπουλος, Παπακωστόπουλος, Ρούσσος, Αμπάντ, Ρίζος, Καλογρής, Στρατηγάκος, Τζουμάκας, Σαριμπάνογλου, Κατσιγιάννης, Κατσαφράκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...