ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα με Μπεργκ

Δεν του έφτανε η ήττα, τραυματίστηκε και ο Μάρκους Μπεργκ και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και στο κατά πόσο θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Πρόβλημα με Μπεργκ

Ο Σουηδός φορ αφού σκόραρε στο 42’, αποχώρισε αναγκαστικά από τη Λεωφόρο λόγω τραβήγματος στο δικέφαλο, όπως είναι η αρχική εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού. Ακόμα δεν μπορεί να γίνει ακριβής γνωμάτευση για το τι έχει πάθει, κάτι που συμβεί την Κυριακή.

Πάντως υπάρχουν φόβοι πως πιθανώς να χάσει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κι ενώ δεν υπάρχει άλλος «καθαρός» σέντερ φορ αυτή τη στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...