ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έδειξαν χαρακτήρα τα κορίτσια!

Με νίκες συνέχισαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και αυτή την φόρα με ολική ανατροπή! Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στα σετ (2-0) από τους Ιώνες, αυτό δεν τις εμπόδισε να φτάσουν στην νίκη, πετώντας βέβαια ένα βαθμό στα σκουπίδια.

Έδειξαν χαρακτήρα τα κορίτσια!

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν από το πρώτο σετ πολύ νωχελικά και δεν μπορούσαν να βρουν «απάντηση» στα πολύ καλά σέρβις των Ιώνων. Έτσι αυτό αν και πήγαινε πόντο- πόντο προς το τέλος του, οι γηπεδούχες αύξησαν τη διαφορά και το πήραν με 25-21 Όσον αφορά το δεύτερο, οι Ίωνες το κατέκτησαν πολύ εύκολα με σκορ 25-16 με κύριο όπλο το σερβίς τους και τα πολύ καλά μπλοκ.

Στη συνέχεια τα “φίνα κορίτσια” εμφανίστηκαν εντελώς διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν το τρίτο σετ με 23-25 βελτιώνοντας πολύ την υποδοχή τους. Στο 4ο σετ οι δύο ομάδες προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα με τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, να παλεύουν και βελτιώνοντας τα ποσοστά τους να το κατακτούν με 25-27.

Το παιχνίδι λοιπόν οδηγήθηκε στο τάι μπρεϊκ όπου η ομάδα του Παναθηναϊκού το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 7-15. Έτσι, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αυτή η ομάδα έχει «μέταλλο» νικητή .

Ήττα για τον Παναθηναϊκό
Ήττα για τον Παναθηναϊκό 1.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 25-21,25-16,23-25,25-17,7-15

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...