ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έδειξαν χαρακτήρα τα κορίτσια!

Με νίκες συνέχισαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και αυτή την φόρα με ολική ανατροπή! Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στα σετ (2-0) από τους Ιώνες, αυτό δεν τις εμπόδισε να φτάσουν στην νίκη, πετώντας βέβαια ένα βαθμό στα σκουπίδια.

Έδειξαν χαρακτήρα τα κορίτσια!

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν από το πρώτο σετ πολύ νωχελικά και δεν μπορούσαν να βρουν «απάντηση» στα πολύ καλά σέρβις των Ιώνων. Έτσι αυτό αν και πήγαινε πόντο- πόντο προς το τέλος του, οι γηπεδούχες αύξησαν τη διαφορά και το πήραν με 25-21 Όσον αφορά το δεύτερο, οι Ίωνες το κατέκτησαν πολύ εύκολα με σκορ 25-16 με κύριο όπλο το σερβίς τους και τα πολύ καλά μπλοκ.

Στη συνέχεια τα “φίνα κορίτσια” εμφανίστηκαν εντελώς διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν το τρίτο σετ με 23-25 βελτιώνοντας πολύ την υποδοχή τους. Στο 4ο σετ οι δύο ομάδες προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα με τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, να παλεύουν και βελτιώνοντας τα ποσοστά τους να το κατακτούν με 25-27.

Το παιχνίδι λοιπόν οδηγήθηκε στο τάι μπρεϊκ όπου η ομάδα του Παναθηναϊκού το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 7-15. Έτσι, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αυτή η ομάδα έχει «μέταλλο» νικητή .

Ορίστηκε η ημερομηνία του πρώτου ημιτελικού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Ορίστηκε η ημερομηνία του πρώτου ημιτελικού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 25-21,25-16,23-25,25-17,7-15

loading...