ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ»!

Απίστευτη στήριξη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού με συνεχή συνθήματα μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Ατρόμητο.

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ»!

Ακόμα ένα ρεσιτάλ και show από την Θύρα 13 και τους υπόλοιπους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Γιατί δείχνουν την πραγματική τους στήριξη στις ήττες και στις κακές βραδιές.

Όπως και κόντρα στην Καλλονή, έτσι και σήμερα οι οργανωμένοι έμειναν στις θέσεις τους για περίπου 30 λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα και τραγουδούσαν το νέο σύνθημα «Στα αστέρια θέλω γήπεδο…».

Συν τοις άλλοις επιβεβαιώσαν πως είναι δίπλα στους παίκτες του Αναστασίου, λέγοντας «Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ», ενώ είναι χαρακτηριστικό που καλούσαν τους «πράσινους» κοντά τους για να χειροκροτήσουν.

Φυσικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν έλειψε το «Εδώ είναι το σπίτι σου Παναθηναϊκέ», θέλοντας να κάνουν σαφές πως θέλουν να δουν το νέο γήπεδο στη Λεωφόρο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE