ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θλάση ο Μπέργκ

Περίπου 15 ημέρες θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους ο Μάρκους Μπεργκ, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο.

Θλάση ο Μπέργκ

Ο Σουηδός φορ τραυματίστηκε, λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ατρόμητο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Η απουσία του, μάλιστα, ήταν εμφανής στη συνέχεια, καθώς οι «πράσινοι» δεν είχαν τον καλύτερό τους επιθετικό, στην προσπάθειά τους να σκοράρουν, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...