ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Over η Λόκερεν

Διαβάστε τις προτάσεις του betarades.gr για το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, όπου υπάρχει πλούσια αγωνιστική δράση.

Over η Λόκερεν

Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα με τη δράση να κορυφώνεται καθώς στις περισσότερες διοργανώσεις βρισκόμαστε στο κομβικό σημείο για το τέλος του Α’ γύρου και την αρχή του Β’. Στην Ελλάδα η 15η αγωνιστική περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο σήμερα στις 19:30, ενώ αύριο ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Η δράση αρχίζει στις 15:00 με τον αγώνα Πλατανιάς – Ξάνθη, ενώ στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Εργοτέλη.

Στην Premier League το σημερινό ντέρμπι είναι νωρίς-νωρίς με τη Σίτι να υποδέχεται στο «Ετιχαντ» την Άρσεναλ στις 14:45. Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στο «Σαντάρ» κόντρα στην Οσασούνα, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Τέλος στη Γερμανία που γνώρισε μεσοβδόμαδα την πρώτη της ήττα από με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο υποδέχεται το Αμβούργο, ενώ η Ντόρτμουντ που πήρε την πρόκριση «δια πυρός και σιδήρου» στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στη Χόφενχάιμ.

Σημείο της ημέρας το Over στο Λόκερεν – Κορτράικ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το σημείο της ημέρας που είναι το Over 2.5 στην αναμέτρηση Λόκερεν – Κορτράικ σε απόδοση 1.95 στην Goalbet. Τη νίκη που τόσο πολύ αναζητούσε πήρε η Λόκερεν την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στην Γκενκ. Σπουδαία εμφάνιση για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν 2-0 στο 34’, αλλά στο 45’ έμειναν με δέκα παίκτες, αναγκαζόμενοι να παίξουν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Πιέστηκαν αρκετά, αλλά κράτησαν τη νίκη, που τους έφερε στην 6η θέση της βαθμολογίας, η οποία μάλλον αποτελεί και το «ταβάνι» τους. «Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι αξίζουμε το σεβασμό», εξήγησε ο κόουτς, Μας. Χωρίς νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι έμεινε η Κορτράικ, που πήρε την τρίτη σερί ισοπαλία της την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σαρλερουά. Έτσι όπως πήγε το ματς, οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται και ευχαριστημένοι που δεν έχασαν, καθώς η εμφάνιση τους ήταν μέτρια, ενώ το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 87’. Σήμερα θέλουν να τα δώσουν όλα για μια νίκη που θα τους δώσει την ευκαιρία να «πατήσουν» στην 6η θέση, εκθρονίζοντας τη Λόκερεν. Αναμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Θα πάμε με το Over σε μία ικανοποιητική απόδοση.

«Διπλά» με κάλυψη από Αγγλία

Συνεχίζουμε με τρία δυνατά σημεία από την Αγγλία. Από την Α’ Κατηγορία κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet της Νοτς Κάουντι με αντίπαλο την Κόλτσεστερ σε απόδοση 2.00. Πέντε νίκες για τη Γουόλσολ στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ως στόχο να κάνουν και πάλι αυτό που ξέρουν καλά, να νικήσουν τη Νοτς Κάουντι και δώσουν τέλος σε αρνητικό σερί, που βέβαια δεν τους έχει κοστίσει τόσο βαθμολογικά. Από τη Β’ Κατηγορία θα πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Γιορκ με αντίπαλο την Μπέρτον σε απόδοση 2.62. Σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο έχει φτάσει η Γιορκ, που δεν πατάει καλά τις τελευταίες αγωνιστικές. Την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε να… συνέρχεται. Πολύ βελτιωμένη η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου η Γιορκ είχε ευκαιρίες κόντρα στη Ροτσντέιλ και δικαιούταν τη νίκη, στο τέλος όμως θα μπορούσε και να χάσει. Ικανοποιημένος δήλωσε ο κόουτς, Νάιτζελ Γουόρθινγκτον, δεν αναμένεται να αλλάξει την ενδεκάδα. Επιστρέφει ο Γουάιτχαουζ (ΜΕ 12/0), ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα γήπεδα ο 36χρονος στράικερ, Ρίτσαρντ Κρέσγουελ, που το καλοκαίρι επέστρεψε στη Γιορκ, με την οποία είχε κάνει ντεμπούτο το 1996. Κλείνουμε με τον αγώνα Λούτον – Ρέξαμ για το FA Τρόφι και το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.80.

Παίρνει το «τρίποντο» η Βόλφσμπουργκ

Από τη Γερμανία μεταξύ άλλων κρατάμε τον «Άσσο» της Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Στουτγάρδη σε απόδοση 1.80.Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της η Βόλφσμπουργκ, μετρά πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε σύνολο επτά αγώνων! Μάλιστα απέναντι στη Στουτγάρδη μετρά έξι συνεχόμενες νίκες όταν την υποδέχθηκε, ενώ στις τέσσερις πιο πρόσφατες δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Η Βόλφσμπουργκ έχει φτάσει πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας και θέλει να ισχυροποιήσει τη θέση της στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα βρίσκεται στους πέντε βαθμούς πάνω από την 7η Χέρτα, ενώ στους πέντε βαθμούς διαφορά είναι η Γκλαντμπαχ και το Champions League. Μπροστά στο κοινό της αποδίδει πολύ καλά και το οφείλει αυτό στην καλή αμυντικής λειτουργία, έχοντας δεχθεί μόλις πέντε τέρματα.

Εκπλήξεις στην Primera Division

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία, όπου σήμερα θα πάμε με τις εκπλήξεις στους αγώνες των δύο «αιωνίων». Αρχικά κρατάμε το 1Χ στην αναμέτρηση Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 4.33 και κατόπιν το Χ2 στο ματς Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ σε απόδοση 3.75. Η τελευταία «λευκή» ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν ήταν αυτή του περασμένου Γενάρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 3-3 κόντρα στη Μάλαγα για το Κόπα Ντελ Ρέι και διαθέτει την ομάδα για να κάνει τη ζημιά στην κουρασμένη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βιγιαρεάλ, από την πλευρά της, θα επιχειρήσει σήμερα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Καμπ Νου», προκειμένου να αποδείξει ότι το φετινό της «μέταλλο» είναι πολύ… σκληρό. Τα «κίτρινα υποβρύχια» θα πάνε με σχετικό μειονέκτημα στην εκτός έδρας ρεβάνς με την Έλτσε της προσεχούς Τρίτης για τους «32» του Κόπα ντελ Ρέι, μετά το 2-2 του «Μαδριγάλ» της περασμένης Παρασκευής. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Βιγιαρεάλ προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με τη Μάλαγα εντός έδρας, ενώ είναι αήττητη στις τελευταίες 4 αγωνιστικές με 2 (εκτός έδρας) νίκες και 2 (εντός έδρας) ισοπαλίες. Το συγκρότημα του Μαρθελίνο βρίσκεται εντός της ευρωπαϊκής «ζώνης» με 28 βαθμούς, μόλις στο -1 από την 4η Αθλέτικ Μπιλμπάο («ζώνη» Τσάμπιονς Λιγκ). Στο 4-1-2 το φετινό εκτός έδρας σερί της Βιγιαρεάλ, η οποία έχει καταφέρει να μην ηττηθεί στις 5/10 τελευταίες επισκέψεις της στο «Καμπ Νου».

«Άσσος» η Αλκορκόν

Από τη Β’ Ισπανίας έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» της Αλκορκόν κόντρα στη Χέρκουλες σε απόδοση 1.92. Αυτή τη στιγμή η Αλκορκόν προέρχεται από ένα αήττητο σερί 5 αγώνων πρωταθλήματος, στους οποίους μετρά 2 (εκτός έδρας) νίκες και 3 ισοπαλίες. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (04/12) έφυγε με το διπλό (1-2) από την έδρα της Λούγκο. Οι 23 βαθμοί τη φέρνουν στο -2 από τη ζώνη των πλέι οφ, οπότε τίποτα δεν έχει… χαθεί, αν φυσικά συνεχίσει σήμερα με νίκη.

Under στη Χαλκίδα, χαλαρώνει πριν το Eurocup η Όλντενμπουργκ

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Under 145.5 πόντοι στην αναμέτρηση Ίκαρος Χαλκίδας – Ηλυσιακός σε απόδοση 1.90. Αγώνας μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται ισόβαθμες στην ουρά της βαθμολογίας. Ο νέος κόουτς του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για την έμφαση στην άμυνα που πρέπει να δείξει η ομάδα του ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Άλλωστε ο Ίκαρος έχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση κάτι που θα φανεί περισσότερο τώρα με τον τραυματισμό του Παπανικολόπουλου. Η Ηλυσιακός έχει την χειρότερη επίθεση στην Α1 με 64.5 πόντους ανά παιχνίδι γι’αυτό και προσπαθεί να «κλέψει» νίκες με την άμυνα. Έχουμε λοιπόν απόψε ένα παιχνίδι που οι άμυνες θα κυριαρχήσουν και αν κάποιος καταφέρει να ξεπεράσει τους 70 πόντους θα νικήσει κιόλας. Επιλογή το Under 145.5. Για τη VTB League επιλέξαμε το +3.5 της Μινσκ σε απόδοση 1.88. Ισόβαθμες μέχρι σήμερα οι δυο ομάδες αλλά αναλογικά των ονομάτων η Μινσκ έχει παίξει πολύ καλύτερο μπάσκετ. Στην έδρα της η Μινσκ έχει δυσκολέψει άσχημα τις ΤΣΣΚΑ και Κίμκι από τις οποίες έχασε στα τελευταία λεπτά. Η Κράνσνιε είναι χειρότερη από πέρσι και όποτε κερδίζει αυτό συμβαίνει με μικρή διαφορά. Κλειστό αναμένεται να είναι το σημερινό παιχνίδι και μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόλυτα βελτιωμένη Μινσκ με τους 3.5 πόντους χάντικαπ που της προσφέρονται. Μινσκ +3.5 λοιπόν. Κλείνουμε με δύο σημεία από τη Γερμανία. Αρχικά με το +14.5 της Μιττελντόιτσερ σε απόδοση 1.90. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Όλντενμπουργκ και το αποδεικνύουν τα τελευταία της αποτελέσματα. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία με απαράδεκτες εμφανίσεις (Φοίνιξ Χάγκεν, Σαρλερουά, Μπάμπεργκ, Σαλόν Σαονέ). Έχει το ταξίδι στο Μπιλμπάο τις αρχές της εβδομάδας και αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά της τα προηγούμενα χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλει να συνεχίσει στο Eurocup. Οπότε θα προσπαθήσει όσο μπορεί να είναι έτοιμη για τον αγώνα με την Μπιλμπάο. Από την άλλη η Μιττελντόιτσερ έχει κάνει τρεις σερί καλές εμφανίσεις που της έφεραν δύο νίκες (Φρανκφούρτη και Μπραουνσβάιγκ). Η ήττα έγινε στο Μόναχο από την Μπάγερν αλλά ακόμα και εκεί, παρά τους 25 πόντους διαφορά έπαιξε καλά και μέσα στο παιχνίδι κατάφερε και μείωσε από το -37 στο -15. Θα πάμε με το διπλό και τους 14.5 πόντους που προσφέρονται στη Μιττελντόιτσερ. Τέλος επιλέγουμε και το -1.5 της Σ. Όλιβερ κόντρα στη Λουντβιγκσπουργκ σε απόδοση 1.87. Το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την Σ. Όλιβερ. Πρέπει σιγά-σιγά ηομάδα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να εξαργυρώσει την βελτίωση που έχει δείξει με τον Κοχ στον πάγκο της. Η Λούντβιγκσμπουργκ είναι άνετη βαθμολογικά και γενικά μια ομάδα που έχει πολλά πάνω και κάτω στην απόδοσή της. Παρά την απουσία του Ρϊκι Χάρις (12 πόντοι μ.ο.) η γηπεδούχος μπορεί να πάρει απόψε το ματς και θα την εμπιστευθούμε το χάντικαπ -1.5. Σ. Οπότε Όλιβερ -1.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE