ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Το νωθρό ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου έφταιγε»

Ο Κουτρουμπής δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και εξέφρασε την άποψη ότι η ήττα απ' τον Ατρόμητο προήλθε λόγω του κακού ξεκινήματος στο δεύτερο μέρος.

«Το νωθρό ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου έφταιγε»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού εκθείασε τον κόσμο της ομάδας, ενώ τόνισε ότι μετά το τέλος του αγώνα όλοι πήγαν στην κερκίδα όχι για να απολογηθούν και να ζητήσουν συγνώμη αλλά για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς που είναι δίπλα στην ομάδα.

«Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ, είναι πάντα δίπλα μας. Η κίνησή μας να πάμε στην κερκίδα δεν είναι συγνώμη, αλλά ένα ευχαριστώ. Αυτή η ήττα μας πάει λίγο πίσω, θέλαμε να κλείσουμε το 2013 με νίκες αλλά δε τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά και πάμε για νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, καταφέραμε να πάρουμε και το προβάδισμα, αλλά στην συνέχεια τίποτα δε πήγε καλά. Ο Μπεργκ έφυγε τραυματίας, στο 2ο εμείς μπήκαμε νωθρά και χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Κοιτάμε μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.