Το βράδυ παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα στη Λεωφόρο, αλλά πέραν αυτού τα βλέμματα στρέφονται και στα τμήματα του Ερασιτέχνη. Εκεί όπου γυναίκες και άνδρες δίνουν τις δικές τους μάχες με την πράσινη φανέλα…

Η αρχή γίνεται από την ομάδα του πόλο που στις 15:00 υποδέχεται στο ντέρμπι την Βουλιαγμένη με στόχο την επιστροφή στις νίκες! Μια ώρα αργότερα η σκυτάλη περνάει σε δύο άλλα τμήματα!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ δοκιμάζεται στην έδρα του Αθηναϊκού στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και θέλει να φύγει με το διπλό για να ξαναδείξει ποιος είναι το αφεντικό. Την ώρα που στην Εργάνη θα γίνεται το πρώτο τζάμπολ, το νεοσύστατο τμήμα ράγκμπι του τριφυλλιού θα αντιμετωπίζει τους Σπάρτανς για την 4η αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει με νίκες!

Το βράδυ κλείνει με βόλεϊ. Στις 19:00 τα «φίνα κορίτσια» φιλοξενούνται από τη Νέα Ιωνία και θέλουν να φύγουν με το διπλό, διατηρώντας την ανοδική τους πορεία. Στις 21:30 είναι το «αιώνιο» ντέρμπι στην Α1 των ανδρών για την 10η αγωνιστική, όπου οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο κλειστό του Ρέντη, στο ντεμπούτο του Καλμαζίδη στον πάγκο!

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Α1 πόλο: Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη 15:00 (Ιλίσια)

Α1 μπάσκετ γυναικών: Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός (16:00)

Ράγκμπι: Παναθηναϊκός-Σπάρτανς (16:00)

Α1 βόλεϊ γυναικών: Νέα Ιωνία-Παναθηναϊκός (19:00)

Α1 βόλεϊ ανδρών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:30)

Ενότητες