ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρνητικό εντός έδρας ρεκόρ

Για πρώτη φορά στα 55 χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τρεις εντός έδρας ήττες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αρνητικό εντός έδρας ρεκόρ

Ατρόμητος, Πανθρακικός και Ολυμπιακός πέρασαν νικηφόρα από το «σπίτι» του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» μόνο σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις είχε δύο ήττες στο γήπεδό τους στον πρώτο γύρο.

Τη σεζόν 1966/67 από Προοδευτική και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, αλλά δεν ηττήθηκαν ξανά στον πρώτο γύρο, ενώ δύο ματς είχαν χάσει στην έδρας τους στον πρώτο γύρο τις σεζόν 1982/83, 1991/92 και 2006/07. Στην τελευταία είχαν στο σύνολο πέντε ήττες στο ΟΑΚΑ, αλλά μόνο δύο από αυτές στον πρώτο γύρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ