ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυνατά σημεία απο Βέλγιο

Τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σημερινό πρόγραμμα αγώνων.

Δυνατά σημεία απο Βέλγιο

Στη Superleague ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη έξοδο στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη των δεκάδων προβλημάτων, που παραδοσιακά όμως τον δυσκολεύει. Στην Αγγλία μετά το χθεσινό εντυπωσιακό 6-3 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ, σήμερα η Premier League μας προσφέρει ακόμα μία σούπερ αναμέτρηση αυτή μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ. Τέλος στην Ιταλία Νάπολι και Ίντερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σημεία της ημέρας από το Βέλγιο

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά στοιχήματος με τα δύο δυνατά παιχνίδια που προκύπτουν από το Βέλγιο. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet της Γκενκ με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης σε απόδοση 3.20 και τον «Άσσο» Draw No Bet της Γάνδης κόντρα στην Άντερλεχτ που πληρώνει 2.25. Δεν έχει τη φρεσκάδα των πρώτων μηνών της σεζόν η Σταντάρ Λιέγης, που είναι φανερό ότι δε διαθέτει το βάθος του ρόστερ για να ανταπεξέλθει σε δύο αγώνες την εβδομάδα. Το Γιουρόπα Λιγκ έκανε περισσότερο κακό, παρά καλό, ωστόσο από την περασμένη Πέμπτη αποτελεί παρελθόν, μιας και οι πρωτοπόροι έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στην Έλφσμποργκ, απ’ την οποία ηττήθηκαν εντός έδρας όντας αδιάφοροι και παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά με αναπληρωματικούς. Στο πρωτάθλημα η Σταντάρ προέρχεται από την γκέλα κόντρα στη Λέουβεν, ένα κακό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Επιστρέφει σήμερα ο Εμπόκου (ΜΕ 15/4). Σε αντίθεση με τη Σταντάρ Λιέγης, η Γκενκ τελευταία ασχολήθηκε περισσότερο με το Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που είχε επιρροή στις εγχώριες επιδόσεις της. Πρωτοπόρος στον όμιλο της Ευρώπης, πήρε την πρόκριση στους «32» του θεσμού, αλλά στο πρωτάθλημα προέρχεται από 3/4 ήττες, με αποτέλεσμα να έχει… κατρακυλήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας, έξι πόντους μακριά από την κορυφή. Χρειάζεται μια μεγάλη νίκη για να πάρει ώθηση και πιστεύουμε πως σήμερα οι συνθήκες είναι ιδανικές για την πάρει. Περνάμε στον αγώνα της Γάνδης με την Άντερλεχτ όπου θα πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet. Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Βελγίου είναι η Γάνδη που προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν κατά σειρά των Σαρλερουά, Μπέβερεν, Μαλίν και Λέουβεν για το Κύπελλο, σκοράροντας συνολικά εφτά γκολ και διατηρώντας το «μηδέν» στην άμυνα. Σκόραρε ξανά τρία γκολ στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λιρς, απ’ την οποία όμως δέχτηκε τέρμα. Η πρώτη εξάδα πλέον απέχει μόλις τρεις πόντους για τη Γάνδη, που δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για να βρεθεί εκεί.

Over Βέροια -Παναιτωλικός, «Χ» με κάλυψη στη Ριζούπολη

Συνεχίζουμε με τη Superleague και το Over στον αγώνα Βέροια – Παναιτωλικός σε μία εξαιρετικά μεγάλη απόδοση (2.30). Η δεύτερη χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας είναι η Βέροια, που μετράει ρεκόρ 2-1-4, μόλις 7 κερδισμένους πόντους και απολογισμό τερμάτων 9-12. Η Βέροια διαθέτει επίσης και τη χειρότερη άμυνα της Σούπερλιγκ με 26 γκολ παθητικό. Από την άλλη πλευρά 5/7 εκτός έδρας 2-3 Goal μετράει ο Παναιτωλικός. Από την Ελλάδα κρατάμε επίσης και το Χ (2NB) στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Πανθρακικός σε απόδοση 2.15. Χωρίς νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια ο Απόλλων Σμύρνης, που έχει κερδίσει μόλις τέσσερις πόντους σ’ αυτό το διάστημα. Τελευταίο του «τρίποντο» στις 29 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Λεβαδειακό. Μάλιστα ο Απόλλων απέτυχε να κερδίσει στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, έχασε το ένα εξ’ αυτών απ’ τον ΟΦΗ, δέχτηκε γκολ στα τρία. Αντίθετα, νίκη «ανάσα» πήρε ο Πανθρακικός την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο. Έπειτα από την καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη, οι Θρακιώτες ήθελαν μια ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας και τη βρήκαν κόντρα στους Ηπειρώτες, εναντίον των οποίων επικράτησαν δίκαια, έστω και αν το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν δε φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι σωστή απόφαση. Με τη νίκη του, ο Πανθρακικός έφτασε τους 18 πόντους και αποσπάστηκε κατά 8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα θα βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που θα κινδυνεύσουν. Δεν αλλάζει την τακτική του ο Άκης Μάντζιος, που επιμένει στο 3-5-2, το οποίο μέχρι στιγμής τον δικαιώνει. Ιδανικό για την κόντρα, τακτική που θα επιλέξει και σήμερα. «Ο Πανθρακικός σε κάθε παιχνίδι κοντράρει στα ίσια τον αντίπαλό του και παίζει για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και στη Ριζούπολη. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την αλλαγή προπονητή, το είδαμε στα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Θα πρέπει αρχικά να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, που σίγουρα σου δίνει ένα θετικό αποτέλεσμα, κι έπειτα να ψάξουμε το γκολ για τη νίκη», είπε ο Χρήστος Τζάνης. Θα πάμε με την ισοπαλία με κάλυψη όμως στο «διπλό» καθώς αν νικήσουν οι Θρακιώτες μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Iσοπαλία με κάλυψη στο Ουντινέζε – Τορίνο, Άσσος η Τζένοα

 Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Serie A έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια. Πρόκειται για το Ουντινέζε – Τορίνο όπου θα πάμε με το Χ (2NB) και τον αγώνα Τζένοα – Αταλάντα όπου κρατάμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.35. Πραγματικός χαμός έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία για το ότι ο Ντι Νατάλε βγήκε τελευταία στιγμή νοκ άουτ από τον αγώνα της Ουντινέζε με τη Νάπολι και δεν έπαιξε εκεί για τέταρτη συνεχή σαιζόν! Από τη στιγμή που έγινε ο αγώνας πάντως, όλα ξεχάστηκαν και σ’ αυτό συνέβαλε η εντυπωσιακή του εξέλιξη και το καλό αποτέλεσμα. Πολλοί περίμεναν να δουν τις αντιδράσεις και μετά την οδυνηρή ήττα από τη Γιουβέντους, όπου είχε δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της και είναι έτοιμη για να δώσει το τελευταίο παιχνίδι της εκεί για το 2013. Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο θα τις ολοκληρώσει την επόμενη στο Λιβόρνο. Η Τορίνο αφού είδε ότι με την Τζένοα δεν πήρε τη νίκη κάνοντας το καλύτερο της παιχνίδι, απέναντι στη Λάτσιο είπε να επιστρατεύσει την …κυνικότητα της και τα κατάφερε να πανηγυρίσει. Από τη στιγμή που προηγήθηκε στο σκορ στο 20λεπτο, έδωσε όλο το γήπεδο στην αντίπαλο της και το μόνο που φρόντισε ήταν να κρατήσει στην άμυνα. «Παίξαμε παθητικά μπορώ να πω, αλλά η Λάτσιο δεν μας έκανε ευκαιρία. Και αυτές οι νίκες μας δίνουν τρεις βαθμοί, δεν αλλάζει κάτι», σχολίασε μετά το τέλος ο Βεντούρα. Σημασία έχει πάντως ότι η Τορίνο έπιασε στην 7η θέση την Τζένοα και απομακρύνθηκε δύο νίκες από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της θα τις ολοκληρώσει την επόμενη εβδομάδα υποδεχόμενη την Κιέβο. Θα πάμε με την ισοπαλία σε κάλυψη στο «Διπλό», καθώς αν νικήσουν οι φιλοξενούμενοι μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Στην αναμέτρηση Τζένοα – Αταλάντα θα πάμε με τον «Άσσο». Από το 2008 και μετά που οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί στη μεγάλη κατηγορία, η Τζένοα έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε παιχνίδια που υποδέχθηκε την Αταλάντα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στο «Λουίτζι Φεράρις» καθώς η τελευταία τους ήταν τη σεζόν 1991-92.

Κρατάει η Μάαστριχτ κόντρα στη Φένλο

 Από τη Β’ Ολλανδίας ξεχωρίζει το Χ2 της Μάαστριχτ με αντίπαλο τη Φένλο σε απόδοση 2.05. Οι φιλοξενούμενοι ενώ διαθέτουν μια αξιόλογη ομάδα που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της, μακριά από το γήπεδό της δεν τα καταφέρνει αναλόγως. Ωστόσο έφτασε η ώρα για το… βήμα παραπάνω και αυτό θα έρθει μόνο όταν νικήσει εκτός. Κάτι που πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει σήμερα, δεδομένου πως παρατάσσεται πλήρης κόντρα σε μία Φένλο που δεν αποτελεί φόβητρο. Διπλή ευκαιρία λοιπόν σε μία ικανοποιητική απόδοση.

Διπλό με κάλυψη η Μπούρσασπορ, μπορεί τη νίκη η Μπεσίκτας

Από την Τουρκία κρατάμε το «Διπλό» της Μπεσίκτας με αντίπαλο την Κασίμπασα σε απόδοση 2.82 και πιο δυνατά το «Διπλό» Draw No Bet της Μπούρσασπορ με αντίπαλο την Γκαζιάντεπσπορ. Οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν τη 2η θέση, την ώρα που οι «μαυραετοί» βρίσκονται στην 3η με ένα βαθμό διαφορά. Μπορεί οι ισοπαλίες με Μπούρσασπορ και Γαλατάσαραϊ να κρίθηκαν ικανοποιητικές για την ομάδα του Αρβελάτζε, όχι όμως και την προηγούμενη εβδομάδα, με βάση τον αντίπαλο που είχε απέναντί της. Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ για 12 λεπτά είχε μείνει με δύο παίκτες λιγότερους και πιέστηκε για το δεύτερο γκολ. Ελπίδες για τον τίτλο βέβαια δεν υπάρχουν και τουλάχιστον παρά τις βαθμολογικές της απώλειες, παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δίνοντας απόψε ένα δύσκολο ματς. Από την άλλη πλευρά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε γι’ ακόμα μία φορά και οι παίκτες της Μπεσίκτας το πλήρωσαν με δύο πολύτιμους βαθμούς. Μπορεί να τους αδικεί η εντός έδρας ισοπαλία με τη δυνατή κατά τα άλλα Σίβασπορ, αλλά η ομάδα πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της. Δεύτερη σερί ισοπαλία για το συγκρότημα του Μπίλιτς και το όνειρο του τίτλου ξεθώριασε ακόμα πιο πολύ, ιδίως μετά και τη νίκη της Φενέρ την Παρασκευή. Στο -12 πλέον κι αν δεν πάρει το διπλό απόψε, μάλλον θα ξεμείνει οριστικά με στόχο τη 2η θέση. Στο μεταξύ συνεχίζονται τα σενάρια για τον Ροναλντίνιο, με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος άσος θα καταλήξει είτε σε εκείνη, είτε στην Τραμπζονσπόρ. Θα τη στηρίξουμε καθώς θεωρούμε πως με «διπλό» μπορεί να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να επιστρέψει έστω και θεωρητικά στη μάχη του τίτλου.

Συνεχίζει το σερί στη Γερμανία

Περνάμε στο Μπάσκετ και αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τη Γερμανία, εκεί όπου χθες κάναμε το 2/2, καθώς πέρασε τόσο το +14.5 της Μιττελντόιτσερ όσο και το -1.5 της Σ. Όλιβερ. Σήμερα θα πάμε επίσης με 2 σημεία αλλά από το ίδιο παιχνίδι. Πρόκειται για την αναμέτρηση Φοίνιξ Χάγκεν – Τούμπινγκεν. Απόλυτο φαβορί η Χάγκεν που γενικά στην έδρα της δίνει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα και οι αντίπαλοι τα βρίσκουν σκούρα. Με εμφάνιση ανάλογη με αυτή απέναντι στην Όλντενμπουργκ θα φτάσει πολύ εύκολα στη νίκη. Η Τούμπινγκεν είναι σε άθλια κατάσταση. Οι συντριβές της δεν έχουν σταματημό. Στο σερί των πέντε ηττών κατέγραψε συντριβή, εκτός από Μπρεμερχάβεν, από Ουλμ 55-92, από Μπάγερν 68-105 και από Όλντενμπουργκ 60-96. Δεν θα αντέξει σήμερα το ρυθμό και την επίθεση της Χάγκεν. Επιλογή η Χάγκεν με το χάντικαπ -10.5. Επιπλέον θα ρισκάρουμε ένα μικρό ποντάρισμα στο ενδεχόμενο να νικήσει η Φοίνιξ Χάγκεν με διαφορά άνω των 20 πόντων αφού αν νικήσει εύκολα η γηπεδούχος η διαφορά μπορεί να ξεφύγει. Η επιλογή αυτή έχει απόδοση 5.20Κλείνουμε με Ιταλία και το -1 της Βαρέζε κόντρα στην Καντού σε απόδοση 1.90. Το αποψινό παιχνίδι χαρακτηρίζεται σαν ντέρμπι μίσους του ιταλικού βορρά . Οι δυο πόλεις είναι γειτονικές και τα παιχνίδια μεταξύ τους πάντα έχουν παραπάνω σημασία. Βαθμολογικά η Καντού είναι μία νίκη πάνω από την Βαρέζε και γενικά δείχνει πιο πλήρης ομάδα. Μεσοβδόμαδα είχαν αδιάφορα παιχνίδια στο Eurocup και οι παίχτες τους δεν ζορίστηκαν ώστε να είναι έτοιμοι απόψε. Θα επιλέξουμε την Βαρέζε με χάντικαπ -1 αφού παρά τη μέτρια πορεία που κάνει, εντός έδρας τα έχει πάει πολύ καλά με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Βαρέζε -1 λοιπόν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματοςδείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis καιFormula 1 και μάθετε τα νέα της αγοράς, με τελευταία μεγάλη είδηση την άδεια που πήρε η Pokerstars για την ελληνική αγορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.