ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Group therapy στο Κορωπί

Ο Γιάννης Αναστασίου συγκέντρωσε τους παίκτες πριν την προπόνηση και για μια ώρα συζήτησε μαζί τους για το τι έφταιξε στη χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο. Δέκα μέρες εκτός ο Μπεργκ.

Group therapy στο Κορωπί

Ο Ελληνας τεχνικός ήταν «σκασμένος» με τα λάθη που έγιναν χθες και κυρίως με το φαινόμενο το οποίο παρατηρείται, σχεδόν, σε κάθε αναμέτρηση του «τριφυλλιού». Το «νεκρό» διάστημα, δηλαδή, στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου.

Ετσι, λοιπόν, το πρωί στο Κορωπί, συγκέντρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές του και αναφέρθηκε σ’ αυτό, τονίζοντας ότι έγιναν πολλά προσωπικά λάθη. «Με αυτόν τον τρόπο αδικούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθειά μας.  Πρέπει να βρούμε άμεσα λύση. Είναι θέμα συγκέντρωσης και σοβαρότητας που πρέπει να έχουμε 90 λεπτά. Δεν γίνεται κάθε φορά να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και να το πληρώνουμε. Θα το αλλάξουμε αμέσως», είπε, μεταξύ άλλων, ο «Ολλανδός».

Τον λόγο πήραν  και κάποιοι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμφώνησαν με τον προπονητή τους. «Είναι δικό μας το λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε», ειπώθηκε, με τους «πράσινους» να θέλουν να αφήσουν πίσω τις τάσεις… αυτοχειρίας που έχουν, στοιχείο που το έχουν «πληρώσει» με απώλειες βαθμών.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, έγινε συζήτηση και για τα στημένα, μια “πληγή” για τον Παναθηναϊκό, καθώς και χθες οι “πράσινοι” δέχθηκαν γκολ από φάουλ, ενώ παρά τα αρκετά κόρνερ που κέρδισαν, δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε ένα. Είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει εντόνως τον Αναστασίου, γι αυτό και το συζήτησε με τους παίκτες του.

Στα της προπόνησης,  οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος και οι Δώνης, Μπαλμπόα και Αναστασόπουλος. Οσοι έπαιξαν σε όλον το χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Μπαϊράμι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Μπεργκ, όπως γράφαμε και χθες, έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου δέκα μέρες. Χάνει, δηλαδή, τα επόμενα δυο παιχνίδια με Λεβαδειακό και Ξάνθη.

Διονύσης Δεσύλλας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...