ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ζωή χωρίς τον Μπεργκ…

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια ο Παναθηναϊκός καλείται να «ζήσει» χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ. Βάσει των γκολ του Σουηδού κι όλων των υπόλοιπων, δεν θα είναι τόσο εύκολη η «επιβίωση».

Η ζωή χωρίς τον Μπεργκ...

Απ’ την αρχή της σεζόν ο Μπεργκ ήρθε στο τριφύλλι ως το «βαρύ» πυροβολικό της ομάδας. Και στους πρώτους του μήνες το αποδεικνύει. Σε 15 αγωνιστικές έχει ήδη σημειώσει 8 γκολ κι ενώ όλη η ομάδα έχει 19! Πέραν των άλλων, έχει μοιράσει και τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του!

Αν μη τι άλλο είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος . Άλλωστε υπάρχει το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου όταν αναγκάστηκε να βγει, η απουσία του μπροστά έκανε… μπαμ.

Κόντρα σε Λεβαδειακό και Ξάνθη ο Σουηδός θα λείψει λόγω τραυματισμού (θλάση) και μαζί του τα γκολ, αλλά και η γενικότερη παρουσία του. Συνεπώς, ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει αυτόν που θα «ματώσει» τα δίχτυα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φιγκερόα δεν υπάρχει, οπότε Καρέλης και Κλωναρίδης θα επωμιστούν αυτό το… φορτίο, όπου αμφότεροι μέχρι στιγμής έχουν σκοράρει δις στη Σούπερ Λίγκα σε 8 και 9 συμμετοχές αντίστοιχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.