ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στ’ αστέρια, θέλω γήπεδο»

Αυτό που γίνεται φέτος με το πέταλο της 13, να με συγχωρείτε, αλλά δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχει ξανασυμβεί. Διαβάστε τη στήλη «Τρι – φίλοι» για τη χθεσινή… τρέλα στη Λεωφόρο.

«Στ’ αστέρια, θέλω γήπεδο»

Οι πράσινοι οπαδοί είναι σημείο αναφοράς για το φετινό Παναθηναϊκό και όχι άδικα καθώς απ’ το καλοκαίρι και μετά έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο και κοσμάκη.

Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω είναι το χειροκρότημα προς την ομάδα, αμέσως μετά τη λήξη στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Βέβαια δεν έμειναν εκεί μόνο εκεί, καθώς αναγνωρίζουν την φετινή προσπάθεια όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος και προσπαθούν να βάλουν ένα λιθαράκι παραπάνω.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να φτάσουμε στο σήμερα, που δεν στάθηκαν στην ήττα από τον Ατρόμητο και επιδόθηκαν σ’ ένα απίστευτο ρεσιτάλ Παναθηναϊκής κερκίδας στο τέλος του παιχνιδιού και για αρκετή ώρα αργότερα.

Κάθε ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε πράσινο φίλαθλο ή οπαδό και αυτό φαίνεται στο πως ζει η περιοχή πέριξ του γηπέδου αυτό το γεγονός.

Πλέον αξίζει για όποιον δεν έχει έρθει έστω μια φορά στο γήπεδο την φετινή σεζόν, να το πράξει καθώς η ατμόσφαιρα που επικρατεί πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του κάθε ματς είναι απίστευτη και μένει στο μυαλό μας για αρκετές ώρες αργότερα.

Επιπλέον, ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν και φέρνει στο μυαλό αρκετές ωραίες και ρομαντικές στιγμές που μας έχει προσφέρει το τριφύλλι.

Δεν ξέρω αν έχει τύχη το σχέδιο του ΠΑΝ.ΚΙ για την ανέργεση νέου γηπέδου στο σημερινό χώρο, αλλά αξίζει την προσπάθεια όλων και κάθε Παναθηναϊκού στο να πραγματοποιηθεί για να έχουμε ανάλογες στιγμές μετά από λίγα χρόνια στο νέο μας σπίτι.

Προς το παρόν χαιρόμαστε αυτές τις στιγμές μέχρι τις επόμενες για να κλείσει η χρονιά με το τριφύλλι στο μυαλό και την καρδιά.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...