ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιδού η Ρόδος…

… ιδού και η εβδομάδα «φωτιά» στην οποία μπαίνει ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό (16:00 – NS3- LIVE: panathinaikos24.gr).

Ιδού η Ρόδος…

Οι «πράσινοι», μετά την εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, σε ένα ματς που θα αποτελέσει «ζέσταμα», ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μακάμπι, για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας και φυσικά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε την τελευταία μέρα της προετοιμασίας, λόγω των ενοχλήσεων στον ώμο. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ματσιούλις και Παππάς οι οποίοι συνεχίζουν τις θεραπείες τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.