ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαϊράμι; Παρών!

Ο Εμίρ Μπαϊράμι επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Μπαϊράμι; Παρών!

Ο Σουηδός είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση την 1η Νοεμβρίου και μέχρι χθες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Πλέον είναι 100% έτοιμος και σταδιακά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μάρκους Μπεργκ, άρχισε θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Ταμπάκης λόγω ίωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...