ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Ερασιτέχνης σας στέλνει στο ντέρμπι!

Δείτε πως μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω του οποίου μπορείτε να κερδίσετε ένα εισιτήριο για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ!

Ο Ερασιτέχνης σας στέλνει στο ντέρμπι!

Αναλυτικά το μήνυμα:

“Τριφυλλάρα σ’αγαπάω, ένα μόνο σου ζητώ..!

Μεγάλος διαγωνισμός του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου!

Για την πρόκριση στον τελικό
Για την πρόκριση στον τελικό 789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σας προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε δέκα εισιτήρια για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ αντρών κόντρα στον Ολυμπιακό (23/12/2013, 19.30).

Με ένα SMS αξίας 1.23 ευρώ με ΦΠΑ, δηλώνετε συμμετοχή και μπαίνετε στην κλήρωση για μια (1) από τα δέκα (10) εισιτήρια του ντέρμπι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (22/12/2013) στις 18.00!

Στείλτε ΠΑΟ ή PAO (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54529 ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

2S A.E. Χρέωση: 1,23/SMS (ΜΕ ΦΠΑ)

ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ SMS: 2117700020

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των SMS που μπορείτε να στείλετε, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες να είστε ο ένας από τους δέκα τυχερούς!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...