ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υποτροφία στην μνήμη του Φίλιππου Συρίγου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει υποτροφία σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τον σπουδαίο Φίλιππο Συρίγο, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Υποτροφία στην μνήμη του Φίλιππου Συρίγου

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση ενός ανθρώπου που ταυτίστηκε με τη δημοσιογραφία, το ρεπορτάζ, την καθημερινή είδηση, τη σφαιρική ανάλυση όλων των γεγονότων ώστε να μεταδοθούν, στο μέτρο του δυνατού, όλα όσα αντιπροσώπευε, στις επόμενες γενιές των δημοσιογράφων. Για το λόγο αυτό, τιμώντας τη μνήμη του κορυφαίου δημοσιογράφου, Φίλιππου Συρίγου, προσφέρει μια πλήρη υποτροφία σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ Όμηρος.

Ο Φίλιππος Συρίγος, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική δημοσιογραφία, είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Δημοσιογραφίας «Όμηρος». Ως συνέχεια της μεγάλης του πορείας στα δημοσιογραφικά δρώμενα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε σπουδαστές που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα και με την υποτροφία να διατηρηθεί «ζωντανό» το όνομα ενός εκ των κορυφαίων του είδους που έφυγε από κοντά μας πρόωρα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό ο οποίος αρχίζει τη Δευτέρα 16/12/2013 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/1/2014. Μια επιτροπή έμπειρων δημοσιογράφων θα αναδείξει τον νικητή  του διαγωνισμού, το όνομα του οποίου θα γνωστοποιηθεί στις 31/1/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.omiros.gr“.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...