ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Η πρώτη του μεγάλου Βαζέχα

Ηταν 17 Δεκεμβρίου του 1989 όταν ο Κριστόφ Βαζέχα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η πρώτη του μεγάλου Βαζέχα

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια, ο μεγαλύτερος κανονιέρης της ιστορίας του Παναθηναϊκού φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του… Στις 17 Δεκεμβρίου του 1989, ο Κριστόφ Βαζέχα με το τριφύλλι στο στήθος και το νούμερο 7 στην πλάτη, άρχισε στην ενδεκάδα που επέλεξε ο Κρίστο Μπόνεφ και τέθηκε αντιμέτωπος της ΑΕΚ.

Το αθηναϊκό ντέρμπι έληξε ισόπαλο 0-0 και έτσι ο Πολωνός, ο οποίος είχε αποκτηθεί έξι μέρες νωρίτερα από τη Ρουχ Χορζόφ, δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με ένα γκολ. Ακολούθησαν όμως πολλά, σε μία ένδοξη καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE