ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ένα μπουρ@@λο και μισό!

Σ’ αυτήν εδώ τη διαδικτυακή γωνιά, ο κοινός μας στόχος, μαζί με τον Πάνο, ήταν ένας: Ελεύθερη έκφραση, γόνιμος διάλογος και ένας ξεκάθαρος προσανατολισμός σε ό, τι έχει να κάνει με τη θεματολογία και το ύφος γραφής.

Ένα μπουρ@@λο και μισό!

Γι’ αυτό, λοιπόν, θα ζητήσω την κατανόησή του και τη δική σας, φυσικά, για τον τίτλο του κειμένου, που δεν συνάδει με τον τρόπο, τον οποίο θέλουμε να αντιμετωπίζουμε την επικαιρότητα (και όχι μόνο). Επειδή, όμως, όπως τόνισα παραπάνω, σ’ αυτή την ιστοσελίδα, γράφουμε ελεύθερα, δίχως δεσμεύσεις και όπως τονίσαμε εξ’ αρχής «χωρίς φόβο, αλλά με πάθος», θεώρησα ότι πιο ξεκάθαρος τίτλος απ’ αυτόν δεν υπάρχει…

Διαβάστε το άρθρο του Διονύση Δεσύλλα στο rebuke.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ