Ποδόσφαιρο

Απρόοπτο με Σίλτενφελντ!

Νοκ-άουτ για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τέθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής! Δείτε τους... εκλεκτούς του Αναστασίου.

Από το… πουθενά «πονοκέφαλος» στην άμυνα για τον Γιάννη Αναστασίου! Στη σημερινή προπόνηση ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει καθώς υπέστη τράβηγμα στον μηριαίο κι όπως είναι φυσικό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό. Απομένει να φανεί –μετά από εξετάσεις που θα υποβληθεί- το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, αν και δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Φυσικά εκτός των «εκλεκτών» είναι ο Μάρκους Μπεργκ που είναι τραυματίας, μετά την θλάση που τον «χτύπησε» κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ εξίσου εκτός βρίσκεται και ο Ντάνιελ Πράνιτς, αφού ο Κροάτης είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κατά τα άλλα, στην 20μελη αποστολή είναι οι Δώνης και Μπαλμπόα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπαϊράμι προπονήθηκε ακόμα μια μέρα χωρίς πόνους και ανεβάζει ολοένα και περισσότερο στροφές.

Αναλυτικά: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

Exit mobile version